Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
) ми рече: "Would you like to offer me one cigarette, please"? И започна муабетот. Ме фрапираше со неговото знаење за Македонија (бидејќи сите странци што ги запознав не можеа да разграничат дали сме од Молдавија, Маурициус или Македонија) и после еден саат муабет, се бацнавме:back:. Следните три дена живеевме во облаците, а по разделбата во кошмар. Дојде после две недели во Скопје и оттогаш не се разделивме
. Тој си ја најде својата огнена јужњакиња, а јас мојот стабилен и најемотивен во свет, Северњак. Си изродивме дечиња ко мечиња и се` уште се сакаме како првиот ден :helou: .
pos: ) бевме на кафе со брачеда ми и дечко и’ и тој ме шмекаше цело време па после то бевме во една дискотека, седеше до мене и цело време муабети едно друго, јас бев маалце поднапиена и тој ми се пушти. И така се измувавме, се’ супер си беше, па после ме однесе дома и ме праша дали сакам да излезиме пак. И така другиот ден пак излеговме и се фативме. :gze:
Во прва година, на првиот собир на МФФ (Македонскиот Филмски Форум) со Теа и Мара се запознавме со сите и уствари мене ми текна дека го иам гледано сто години уназад низ град со некоја си цура... Сепак - не ми остави добар впечаток, во ниеден поглед. За разлика до мене другарка ми ептен се спријатели со него и сеуште се како бест френдс.