Каде е Гардата на Цар Лазар ?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Да ни дојдат, на сите и да не отераат у Струмица. После ќе викаш дека нема везе, кој и што ќе иде да се бори, кога 95% посто од територијата е со Албанци? Фактичката ситуација тогаш, според тебе ќе биде финална?

Не, само уопште не ме интересира у која позиција се Србите на Косово и дали им е тешко или лесно. Дали ги тепале или не стварно не ми е битно ни на мене ни на Македонија

Не, само уопште не ме интересира у која позиција се Србите на Косово и дали им е тешко или лесно. Дали ги тепале или не стварно не ми е битно ни на мене ни на Македонија

Точно, за ова си во право и јас се сложувам со тебе.
Само јас ти одговорив на твоето прашање околу причината (а има и други) која ја имаат Србите за да се борат за тоа 95% - албанско Косово.

Незнам како сеуште има некој овдека што не забележува дека на балканов досега се што се освои не беше по пат на војна. Косово е политички земено, правата на албанците се политички решени. Во Босна војната бадијала беше. Словенија војната, Хрватска војната, исто така бадијала. ЗАРЕМ НЕ ЛИ СВАТИВМЕ ДОСЕГА ДЕКА НИШТО НЕМА ДА СЕ ПОСТИГНЕ СО ВОЈНА. Све се решава политички, не е ова среден век!

Косово политички земено?
“правата“ на албанците политички решени?
Словенија и Хрватска бадијала војуваа?

дур бакалам ефендилер! Да не си јанлаш во нешто?

da vi kazam ocekuvav nemiri no sea gledam mozebi nie makedoncive pojke se grizime za toa sto se desava na kosovo od samite srbi mislam oti si se pomirija so sudbinata kosovo nikogas poveke nema da bide srpsko kako sto i makedonija nikogas nema da bide juzna banovina juzna srbija toa sto ni go pravea nas pred stotina godini ne cepea ne delea sea malu niv neka i pocepkaat neka vidat kakoe nekoj da ti zeme teritorija na koja ja imas celata istorija kako sto toa nas ni se sluci

abe srbite si go jadoa togas koga bea najakai a ne sea koga se pustos i so parite i so moralot na graganite zasto oni samo imat izgubeno a so e najloso site drugi narodi gi slavat pobedite a srbite gi slavat porazite .pa zatoa od vakvi spekulaci dezinformaci nema potreba.a jas mozam da vi kazam deka naskoro ana ke se odmazdi za akcijata na brodec .so postavuvanje na bombi vo skopje na nekolku lokacii

abe srbite si go jadoa togas koga bea najakai a ne sea koga se pustos i so parite i so moralot na graganite zasto oni samo imat izgubeno a so e najloso site drugi narodi gi slavat pobedite a srbite gi slavat porazite .pa zatoa od vakvi spekulaci dezinformaci nema potreba.a jas mozam da vi kazam deka naskoro ana ke se odmazdi za akcijata na brodec .so postavuvanje na bombi vo skopje na nekolku lokacii

аха..знаеш каде ..тамо од каде што си излегол..за да не излагаат веќе вакви дебили или дегенерици како што си ти...сигурно татко ти и мајка ти се некој роднини штом си се родил ваков изрод :pusk:

Рекоа на 26 февруари ќе објават непослушност на Белград..
Па сега ќе видиме..

А гледам почнало да се пали на Косово...

Па што мислиш ти, дека србите ќе си седат мирни...
Мене ми мириса на војна(граѓанска)

аха..знаеш каде ..тамо од каде што си излегол..за да не излагаат веќе вакви дебили или дегенерици како што си ти...сигурно татко ти и мајка ти се некој роднини штом си се родил ваков изрод :pusk:
podobro izrod otkolku kopil :baeh:

Рекоа на 26 февруари ќе објават непослушност на Белград..
Па сега ќе видиме..

Па што мислиш ти, дека србите ќе си седат мирни...
Мене ми мириса на војна(граѓанска)

Ќе си седат мирни и оро ќе играат зошо пак ќе им се деси реприза на 1999.

Па баш е боље така за етничко чистење. Све е мета.

Ти од кај си избеган од заводот во Демир капија или од Бардовци? Преку к**ов веќе од етничките чистења на СВРБИВЕ!!

Не бе опасен во право е Бада. Ако се сите од еден етнос на некое подрачје, нема потреба што да се мисли кога ќе се стрела.
Немој да си до толку.

Не бе опасен во право е Бада. Ако се сите од еден етнос на некое подрачје, нема потреба што да се мисли кога ќе се стрела.
Немој да си до толку.

Абе шо има да се стрела алоооооооооооооооооооооооооооооо!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom