Каде да се вработите?

• Креатор на темата Креатор на темата startrack11
  • Време на започнување Време на започнување

DA SE VRABOTITE U FIRMA KOJA:

• IMA 1 GAZDA

Гласови: 15 19,2%
  • DAVA PLATA BEZ DA TI KRATI

Гласови: 42 53,8%
  • NE TE SUPCI U ZDRAV MOZOK

Гласови: 36 46,2%
  • NE TE UCENUVA

Гласови: 23 29,5%
  • NE TE MESTI

Гласови: 23 29,5%
  • ZNAE STO E PC I KAKO RABOTI

Гласови: 20 25,6%
  • ZNAE EDEN STRANSKI JAZIK

Гласови: 10 12,8%
  • NE TE SPIUNIRA ILI VRBUVA

Гласови: 18 23,1%
  • TI DODELUVA SLUZBEN MOBILEN

Гласови: 13 16,7%
  • TI DAVA BONUSI ZA TVOETO ZALAGANJE

Гласови: 52 66,7%

• Вкупно гласачи
    78
Вработете се секаде,само не овде каде вашиот труд не се цени.:toe:

Decki dodeka studirate se e OK.
Ali koga ke rabotite ke vidite u koja kodoska drzava ziveete!
u sekoja firma 2/3 se kodosiiii.

Glasajte slobodno!

Сам ако не си отвориш фирма, за други да работиш џабе е..................

Сам ако не си отвориш фирма, за други да работиш џабе е..................
Се сложувам со тебе инаку кога би работел сакам фирма кој би имала менза со добра храна хахаха и репете обавезно:vozbud:

ијаааа... какво омаловажување еј.... крццц кичмата...
туку ова погоре што е на анкетава... не гласав, од проста причина што сите тие набројани работи во анкетата треба да бидат како нормален опис за едно работно место...

значи за да имаш нормално работно место, треба да имаш раб. време фиксно, бонуси за екстра работење и заложби, не те зеза газдата, не ти крати од плата, не те наместува, покрива одредени трошоци како службен мобилен и службено возило за до дома и назад... а со колегите е друг муабетот... меѓутоа вакво раб. место во мк скоро е невозможно, додека на запад е секојдневие... како и да е, ако гледаме во приоритети од понудената листа би гласал за бонусите при екстра заложби.. бидејки на денешно време некако парите се нај потребни и нај приоритетни... цркавица едвај се скрпува...

Да врие од асални фирми у Мк...сите сме вработени..
Да бе знам од работни понуди глава неможам да кренам и еве сега сум во седмоосмоумица на кого да му го понудам овој непроценлив талент, работоспобност, трудољубивост и непроценлива креативносст:icon_lol:

TEMATA E SUPER!
RABOTA IMA SEGDE AMA CKART-TE ZA BEZ PARI?
DOBRA RABOTA IMA MALKU SKORO I DA NEMOZE DA SE NAJDE.
GAZDI I GAZDARICI SELJACISTA KOLKU TI DUSA SAKA.
TOA E SKOPJE SELOTO!

а би било фино да не наврдуваш градови, бидејки темата е глобална за цела МК а не за скопје... од друга страна скопје како скопје ако е село, тогаш граѓаните на скопје се сељаци според теба, сељаците во него што живеат се 90% дојденци од цела македонија... значи ти лично и персонално ја навреди цела македонска популација...

Фирма која ти дава бонуси :)
Види македонската младина без работно искуство што гласа,бонус.

Да бев паметен на времето ќе ја послушав прабабами и ќе отидев теологија да студирам, најубав поп ќе бев и секогаш ќе имав пари.

Ako nekoj e zainteresiran za biznis , da se vraboti ili... da vraboti nekoj dru... nov brend vo mkd, slicno na forneti plus drugi proizvodi a sho e najbitno go nema vo skopje! ako nekoj e zainteresiran pp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom