Каде да наjдам? [Food Edition]

• Креатор на темата Креатор на темата davidov
  • Време на започнување Време на започнување
Излупени бадеми дали има негде? Барав само низ неколку маркети и не најдов.
Има, но се многу поскапи, затоа ти е боље сам да ги излупиш.
Стави ги бадемите во вода што врие околу една минута а потоа истурија врелата вода и стави ладна...се вади лушпата за секунд.

Има, но се многу поскапи, затоа ти е боље сам да ги излупиш.
Стави ги бадемите во вода што врие околу една минута а потоа истурија врелата вода и стави ладна...се вади лушпата за секунд.
А каде има?
Инаку ги знам постапките за лупење, ме интересира спремни излупени бадеми каде има и колку се, си праам математики некои :)

А каде има?
Инаку ги знам постапките за лупење, ме интересира спремни излупени бадеми каде има и колку се, си праам математики некои :)
Имаше на Битпазар, во една продавница во која имаше милион работи за колачи и торти, од мелени бисквити, бадеми идр...до разни украсчиња.
Одамна не сум била таму, треба да се провери

Каде да се најде некој исклучително добар леб,а да не биде спакован у најлон како оној тонус или оние превари по специјал и остали дно од пекари?Цена не е битна

Каде да се најде некој исклучително добар леб,а да не биде спакован у најлон како оној тонус или оние превари по специјал и остали дно од пекари?Цена не е битна

Силбо има убави лебови

Kаде може да се најдат кикиритки, ама од струмичките ситните?

Имам вакумерка за храна, кај да најдам ќеси за вакумирање во ролна, пробано е со обични Зип и слично, мора посебни да се за вакумирање, рапави на едната страна за да го вади воздухот.

Имам вакумерка за храна, кај да најдам ќеси за вакумирање во ролна, пробано е со обични Зип и слично, мора посебни да се за вакумирање, рапави на едната страна за да го вади воздухот.
Во Техномаркет и во салонот на Горење во Аеродром

@arakenx Еј супер, фала ти, гледам има во Техномаркет ќе завршам работа.

Препорака за вкусен хамбургер, но да не е Седмица, Ројал, Гранд? Небитно цена.

Кај може да се најде зрело авокадо. Сите се недозреани и тврди.

Добар ширден во Прилеп?
Имам јадено во Кермес и беше добар ама одамна. Исто така добри ресторани во Прилеп?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom