Каде да барам сочувани користени возила?

• Креатор на темата Креатор на темата Vamos
  • Време на започнување Време на започнување
Да бидеме реални тоа што се продава на пазар3/реклама5 е катастрофа со кујзнае колку километри и користени за на нива.
Барам BMW 3 серија i/d/ci/cd e46 2003-2005 да е убаво сочуван и да нема дефекти.
Буџет до 7,000 евра.
Препорака за каде да барам вакво убаво возило?
Разгледај на mobile.de, има доста сочувани и со реални километри, потоа контактирај и оди земи го, од плац не купувај.

За цаарина и слични глупости што треба, на пример некоја кола од 3000-4000 евра колку пари би фатило тоа, сега ја видов оваа страната многу ефтини биле колите, разликата е огромно од овие нашите тука што ги продаваат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

За цаарина и слични глупости што треба, на пример некоја кола од 3000-4000 евра колку пари би фатило тоа, сега ја видов оваа страната многу ефтини биле колите, разликата е огромно од овие нашите тука што ги продаваат.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Obicno kolku ke ja zemes kolata uste tolku davacki ke dades. Ovakvi vozila slabo se uvezuvaat poso nema pobaruvacka, zatoa i izborot e slab.Se trazat mali gradski vozila do 2000 evra i VAG tdi do 3000e i tuka zavrsuva pobaruvackata.
Nemoj da mislis deka gore te cekaat biseri na sekoe kose, poveke od 80% polovni vozila gi preprodavaat sverceri so arapsko,tursko i balkansko poteklo.. [DOUBLEPOST=1398781680][/DOUBLEPOST]
По плацевиве се ѓубриња шминкани со враќани километри, најубаво да отидеш до словенија или германија да си купиш дирекно од човек што продава а не од плац, пробај го и овде истото 7000е ке ти завршат работа
Za tebe istiot odgovor.[DOUBLEPOST=1398782152][/DOUBLEPOST]
Другар, кола на старо во Македонија исклучиво само од пријател земање, мислам во случај ако не сакаш у сред вожња да ти се оддели предниот од задниот дел.
Не дека сите се до максимум искористени ама квалитетно сочувана кола настаро по рекламите тешко да најдеш.
Pa najdi mu ti nekoj prijatel so ima takva kola za prodavanje.
:tapp:
Baj d vej jas licno kola vozena kaj nas nikad ne bi ja kupil, ako imas izbor kakio sega uvezena ili da si uvezes. Kaj nas narodot ne znae da cuva kola, baska i ulicite se utepani od gospod.[DOUBLEPOST=1398782215][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Веќе 3 месеци барам неможа ништо да најдам, едвај најдов едно супер количе се зачувано перфектно во последен момент тој се предомислил за продавање :place:
Изгледа ќе треба да фатам патот и да барам. Во италија/словенија немам николку пазнаници, само еден стар другар во Дортмунд кој ми рече дека ке ми помогне но за увезување незнам ништо што да правам...

Pa najdi mu ti nekoj prijatel so ima takva kola za prodavanje.
:tapp:
Baj d vej jas licno kola vozena kaj nas nikad ne bi ja kupil, ako imas izbor kakio sega uvezena ili da si uvezes. Kaj nas narodot ne znae da cuva kola, baska i ulicite se utepani od gospod.[DOUBLEPOST=1398782215][/DOUBLEPOST]
Самоубиство во две реченици. ок поз

Другарче има bmw 330 xd 2005g. увезено за 2 год му направи 40000,до сега се нема на ништо пожалено знам дека едно време го продаваше ако сакаш ќе шрашам.

Увези си кола. Јас имам кола и прв газда сум од нова си ја знам. Ако си за да праиме пазар. Нема клима и малце троши. Дизел е. Ефтино одржување.

Obicno kolku ke ja zemes kolata uste tolku davacki ke dades. Ovakvi vozila slabo se uvezuvaat poso nema pobaruvacka, zatoa i izborot e slab.Se trazat mali gradski vozila do 2000 evra i VAG tdi do 3000e i tuka zavrsuva pobaruvackata.

Слабо се увезувале:facepalm: На свако ќоше има бмв човече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom