Каде би живееле кога би можеле да бирате?

• Креатор на темата Креатор на темата Alex1828
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 декември 2007
Мислења
116
Поени од реакции
2
Насловот кажува се. Исто така можете да наведете и зашто ви се допаѓаат местата.

Јас би сакал во њу јорк или мајами поради очигледни причини :), а негде поблиску би рекол и софија поради ноќниот живот таму.(предавник или не сепак бугарите се многу поопуштен народ и знаат повеќе да се забавуваат).

Австралија... ме влече едноставно, не знам зошто
иии негде во САД, Флорида...
Куба ме влечи исто така, ја сакам како земја и поради историјата нејзина
и Мексико да не го заборавам
или пак на некој остров, Бермуда, Хаваи...

а никогаш не би ја одбрал италија, ич не ја сакам...

ДЕфинитивно Хрватска и тоа Загреб, Пула или Ријека затоа ептен ги обожавам овие градови.Тоа се места каде што се пронагам самата и одговараат на мојот карактер:toe:.

Валенсија, Аликанте, Алмериа....сите градчиња на море во Шпанија. И Рио во Бразил.

:love1:

Јас на долго во Њу Јорк:vozbud:. Морам да живеам во некој таков мегаломански град со забава, ноќен живот и навалица од луѓе и коли. :pipi:

Негде на југот, на море да излегувам, Азурна обала - без разлика дали Францускиот или Италјанскиот дел. Или таму или пак ептен на север, Данска, Норвешка, така нешто...

Куба :pipi: га обожавам државата, негде на плажа и да играм одбојка на плажа заедно со кубанкете а исто таке и фудбал на плажа ...:pipi:

п.с ама супер ми и сеа не моем да се пожалим и само ваке се филмам инаку вистински да би можел да бирам би избрал кј што сум сеа, можда е лошо ама сепак мое си е .:pipi:

vo nekoja normalna drzava bi izbral zivot na selo, selska idila mir, tisina ,bez brkanje na zivotot, nikako turbo zivot.

Лос Анџелес или Барселона

Las Vegas или Torino!! Дефинитвно.. Лас Вегас ке имам каде да се пустам, а во Торино само за Јуве!!

London, England

Прекрасен град за живот. Има се!

Лондон каде што културата ме воодушевува. Хавана - просто градот и самата Куба е многу култно место. Њу Орлеанс - блузот е роден тука.

Било каде, само што подалеку од цивилизација!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom