Каде би сакале да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата NIght_Elf
  • Време на започнување Време на започнување
Во некој град сличен на Чикаго или Санта Моника.
Да имам голем стан со огромни прозорци преку кои ќе можам да го гледам градот навечер. Да имам мека удобна фотелја од кожа во комбинација со флаша виски и некоја добра кубанска пура. Седејќи на фотелјата и гледајќи ги градските светла да слушам тивок џез, во мојот апартмент...(y)
images
Извини брат ама во Америка не се увезува ништо од Куба, ниту далеку познатите кубански пури, тие се во студена војна и ниту авионски превоз немаат.

Не би го менувал местото на живеење, живеам во една скопска населба која е мирна, да речам со чист воздух за разлика од другите делови на Скопје, само македонци се населени, центарот на градот не е далеку. Истотака преку зима е прекрасна. :)

Кадешто би работел тоа што ми е струка...

Не би сакала да сум постојано на едно место, сакам да патувам и да живеам во различни градови.. да се запознаам со секаков стил на живот... ама дефинитивно кога би можела да бирам би избрала некој егзотичен град на море.. пример Сен Тропе :love:
Инаку ја обожавам Италија, сон ми е да живеам Милано или Венеција.
Или во некој град со бурен ноќен живот.. пример Њујорк или Лос Анџелес.

Во некој град сличен на Чикаго или Санта Моника.
Да имам голем стан со огромни прозорци преку кои ќе можам да го гледам градот навечер. Да имам мека удобна фотелја од кожа во комбинација со флаша виски и некоја добра кубанска пура. Седејќи на фотелјата и гледајќи ги градските светла да слушам тивок џез, во мојот апартмент...(y)
images
Го тепав тој филм во Скопје, стан во најстрог центар, со Jack Daniels во кожна фотелја и џез во позадина (само без пура, не сум пушач) + цурата :cool:
Неколку месеци ги утепав така во уживање и журки, трошење пари и акање. Сега ми недостасува тој период малце, ама па мило ми е шо заминав од Скопје.

Им завидувам на Скандинавците. Ја имаат најдобрата метал музика на светот збогатена со нордиска култура.
Некое помало гратче би било идеално за мене и еден ваков маж (види фотос).

amon-amarth-5-580x386.jpg

(пеачот на Amon Amarth) :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom