Каде би сакале да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата NIght_Elf
  • Време на започнување Време на започнување
На накој интересен остров (ама не пуст) покрај океан, и Охрид секако, без вода не можам да живеам :icon_lol:

Златна Македонија не си ја менувам за сто други држави! Може да одам да прошетам ама да живеам негде надвор од Македонија не би можела да издржам.:nesum:

Освен во Македонија би сакал да живеам во Лондон или пак некој град во Шкотска. Ја обожавам таа култура...

тука каде што живеам и сега МАКЕДОНИЈА,СКОПЈЕ,драчево,ПОД СТАНИЦА_ПЖС

Блиску до плажа :pipi: по можност на Флорида или Калифорнија а и не одбијам некој одбијам остров.

3708544-Nice_beachfront_from_our_room-Nice.jpg

НИЦА

Anglija..... London...... Chelsea FOREVER....:pred::pred::pred::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::music2::music2:

stvarno mi se zivee ili vo US ili vo Junajted Kingdom of Britan Lend :D

Vo kuka so golemi stakleni zidovi, bez sobi i ogranicuvanja, krevetot od masivno drvo ke mi bide postaven na istocnata strana za da go gledam izgrejsonceto, ke ima golem kamin na sredina i mnogu udobni pernici rasfrlani na podot! Mnogu umetnicki dela i skulpturi, mnogu sveki so miris na cimet i vanila, mnogu soncogledi i gerberi, malku mebel vo kafena i bela boja i dva labradori! Skromen luksuz zavitkan so toplina! Moze i lulaska pozadi kukata obesena na golemiot kosten, nekolku jabolknici i mnogu jagodi!

A lokacijata...nekade pokraj voda...Ohrid, Santa Monica ili nekade vo Brazil ...ne e vazno!:smir:

Некое многу релаксирано место каде има вистински мир во близина на чиста природа. На море може меѓутоа да речеме на место како Водно од каде имаш поглед кон плажи, градот и слично.

Тенерифе или Барбадос...обожавам егзотични места...или може некоја од источните земји што имаат интересна култура...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom