Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Во Македонска куќа со кајганџии :je: се отворивме максимално...смеење до солзи,играње едноставно...:je:
П.С.Брн добро се покажа за мрзач на турбо фолкот :pos:
Пер немој така бе имам имиџ кој што треба да го задржам еј:vozbud:. Плус Јовано Јованке не е турбофолк така да џабе муабетов:pos:, али кажи како сум играл оро а?

Синоќа си седев дома, поради слабиот буџет, кој го чувам за вечерва, значи вечерва ќе биде Trip Tonight. Лизгалиште + транс журка + ред бул = одлична журка..... :ojea:

Парк...пиво...вино...друштво...частење...смеење...
И на крај некои паметен ни го собрал виното:shok:..поздрав до него...:lud:

Пер немој така бе имам имиџ кој што треба да го задржам еј:vozbud:. Плус Јовано Јованке не е турбофолк така да џабе муабетов:pos:, али кажи како сум играл оро а?
Абе мене ми рече дека и „Никотин“ од Беквалац не е турбофолк, ај ај.:pos:

Инаку вчера у Мак куќа беше закон, Сусаро ќе ме истепаше зошто си отидовме порано, ама нема везе.:)

Абе мене ми рече дека и „Никотин“ од Беквалац не е турбофолк, ај ај.:pos:

Инаку вчера у Мак куќа беше закон, Сусаро ќе ме истепаше зошто си отидовме порано, ама нема везе.:)
Ама не е:cug:-го нема оној цеца моментот за кршење чаши а без тој музички перфекционизам не се рачуна за турбофолк.

Ама не е:cug:-го нема оној цеца моментот за кршење чаши а без тој музички перфекционизам не се рачуна за турбофолк.
Го нема пошто имаше горили на врата ти чаша они тебе ребро :pos2:

Se napushiv,skitav niz Gradot,pisuvav,piev vareno vino so cimet..bev vo Ljubov da se nagoltam prosecnost...i potoa vo Marakana da ja isturam nasekade okolu sebe...peejki..

Вчера бев во колосеум и беше убаво,само ми ја украдоа кредитната картичка,но нема да пријавам типот што ја украл помалку ја користи од девојка ми.

гледав филм на канал 5 со Лилит па потоа го шетав кучето :)

Синоќа си бев до Оpium па до Colloseum со добро друштво и убао си поминав :salut:

Прво у Тренд па во Колосеум, се начукав се напраив тиква и цел ден eve се освестувам

Кај едно другарче дома,па у кафана.Се беше тоб,само тој смрдливиот келнер секогаш на крај успева да ни усере све :(

бевме соберени екипата шо тренираме заедно у Верона се беше тоб... посебно песните на крај кој ми прават најмногу кејф кога одам таму...потоа у кафич таму одлепив многу и на крај дома :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom