burn84
Говорете Македонски
Пер немој така бе имам имиџ кој што треба да го задржам ејВо Македонска куќа со кајганџии :je: се отворивме максимално...смеење до солзи,играње едноставно...:je:
П.С.Брн добро се покажа за мрзач на турбо фолкот![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пер немој така бе имам имиџ кој што треба да го задржам ејВо Македонска куќа со кајганџии :je: се отворивме максимално...смеење до солзи,играње едноставно...:je:
П.С.Брн добро се покажа за мрзач на турбо фолкот![]()
Абе мене ми рече дека и „Никотин“ од Беквалац не е турбофолк, ај ај.Пер немој така бе имам имиџ кој што треба да го задржам еј. Плус Јовано Јованке не е турбофолк така да џабе муабетов
, али кажи како сум играл оро а?
Ама не е:cug:-го нема оној цеца моментот за кршење чаши а без тој музички перфекционизам не се рачуна за турбофолк.Абе мене ми рече дека и „Никотин“ од Беквалац не е турбофолк, ај ај.
Инаку вчера у Мак куќа беше закон, Сусаро ќе ме истепаше зошто си отидовме порано, ама нема везе.![]()
Го нема пошто имаше горили на врата ти чаша они тебе ребро :pos2:Ама не е:cug:-го нема оној цеца моментот за кршење чаши а без тој музички перфекционизам не се рачуна за турбофолк.