Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
У Колосеум бев а пред тоа до 1 и нешо у маало. Ептен тапа си поминав, највише ради друштвото. :lut:

у Ќуп (Cube),и ја пред тоа у маало,онака.

Во ноќниот клуб Анастасија во с.Вратница, Тетовско каде што пееше Бора Чорба и си поминав феноменално, се вартив у 9 сабајле дома и пред малце се разбудив и уште сум мамурен:helou:

Standardno u park ama kako i sekogas ne se napraiv kamen. Ne e fora da pies za da se nacukas. Ja uvek koga pijam, pijam so usul ili da mi pomine zedtta koja ja ubivam so pivo.

На базен на ноќно со супер друштво, малце бањање едно друго после тоа у маало на бурек и то АБЕ ТОП СУМ СИ ПОМИНАЛ

Еми бев прво во едно кафана-ресторант, па во „кафе 19”, па во барот и закон беше...Добра вечер!!

Бев на фонтана по што знам колку време, ама јако беше :)

бев на Бора Чорба,беше супер,али не го обожавам многу..за среќа му текнало да се избричи,иако косата уште му беше масна..сигурно нема ја измиено од лани летото кога беше пак тука во дискотека 'Ава' и ни пееше на плејбек со виски во едната и цигарче во другата рака...
абе журка!!!! :pos:

во Кафе 19 па после во Стдио Ин супер си поминав

Ја бев у парк и лудо си поминав

Во парк па во дискотека,го направив тоа на потписот како сум ја зезнал.

Бев со сестрами, Алби и Марајна С'р'ишче до никоја доба (4 и пол). Бистревме болни политики.
Па ојдофме на трескање во Кинг.
Си седевме кај КиМ, дремевме на клупи, привлекувавме чудни пензионерски погледи во 7 наутро, и Марина галеше шугави кучишча:)))

Na Tehno zurka na Olimpiskiiii:) prese preeeludooooo:)

Синоќа бев во Extreme на кафе и потоа во Glamur...Иначе си поминав супер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom