Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Врнеше бе да му еб*ам времето,и си седев дома си гледав :tv:

bev vo 10-ka na caj i fino bese pa posle setkanje niz grad (so stikli za nekoe cudno)pa ni zavrna pa si sedevme pred eden vlez i trista muabeti imavme.se na se ubavo vecer kako posledica na toa nozete seuste me bolat:pipi:

Вчера бев у Португалија прво,изгубив 2-0 али напаѓав цело време бе мамата ама немав среќа.После бев у Бразил и таму изгубив на пенали а водев 3-0 и на крај отидов у Лион и конечно тепав:helou:

Вчера... Уф. Ај да не спомнуваме имиња. Само ќе речам, прво бев во една крчма кај што се пее Цеца и се пие многу вино (а успут се подгледнува “Роде“ :)) а после на едно место со многу гужва каде луѓето се буткаат и знојат како прасулиња.. Е од таму имам некои дупки во меморијата... Само знам дека имаше жива музика и песните многу некако ме погаѓаа... :pos: Убаво си поминав бе, да т*бам шабанарлукот :pos:

Вчера па арно беше, така друштвото се собравме во една пицерија , муабети мајтапи ова она стандард вечер :)

Вчера се собравме едно “мало“ друштво од 30 души у казабланка и си поминав најубаво :) Кафе, муабтет, после тоа буквално киснење у населба на дожд и така :)

Вчера после филмот на А1 излегов ... Таква вечер одааамна не сум имал

Вчера многу јако беше...таман и си го повративме стариот добар пријател...Тале мавни и на камерата :helou:

На дипломска ама глаа ме болеше така да не си поминав нешто посебно :toe: ни еден коњак неможев да испијам :tapp:

сууупер,бевме на едно место кј шо никој не не знајт...милина,а иначе таму не ни имаше некој :wink: а и вицојте беа добри :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom