Strelec напиша:Ako koristis torrent klient za P2P DL, probaj so Utorrent ili nekoj drug torrent klient sto podrzuva "Protocol Encryption".Mislam i BitComet deka podrzuva.Neznam kolku funkcionira ova, ama sepak probaj.
Inace i golemi stranski provajderi ogranicuvaat P2P pa ne Cadis...dokaz ti e ova sto vo torrent klientive se pojavi enkripcijata kako opcija.
Вчера немаше од 17 часот интернет,па не знам до кога,али еве сабајлево пробав со тоа што пиша,и евидентна е разликата.Фала.
Па јас сум во 18-ка. А што се однесува до оптикава... Другарче немој да се надеваш дека ќе биде во брзо време, а и кога ќе биде којзнае каква ќе биде. Прилично добро стојам со дечките што монтираат, така да имам информација дека оптиката уште доста време нема да профункционира. Дури сега ќе праќаат лица на обука во Бугарија. А ако си се збунил со прекопите пред маало... Тие се на телекабел. Во 14-ка се веќе влезени со оптика, сега сме на ред ние... (бараат некој согласности од куќен совет). А кутар Кадис ископал неколку ровчиња и ништо. На В.С.Бато уште во септември е почнато со копање и закочено. ДАли имав интернет? Да до сега не ми се случило повеќе од два саати да немам и тоа сеа брзо кога како образложение ми дадоа дека проширувал линк кон Косово (Кујтеса).