Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.536
- Поени од реакции
- 35.606
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Не е истиот. Роби (штипјанецот) = Телекабел (Роби TV).OBDN напиша:Chemist pogore nekade napisa "Toj stipski prevarant neznae shto e kablovska Tv a ne internet" ili neshto slicno. Kablovska TV vo Stip e edna, Robi Kablovskata televizija koja ja rasiri niz Makedonija, mislam deka del od Skopje pokriva isto taka. Nadimakot mu e Robi a Robi mu se vika i TV-to. A dal ima dvajca - mozno e. A Cadis internetot e cable ili?
Овој незнам кој е, ама треба сериозно да подразмисли за подобрување на услугите и цените. Скоро сите стари корисници се префрлаат на Телекабел, а и новите, водени од критиките кон Кадис (и пофалбите за Телекабел) одлучуваат да ги користат услугите на Телекабел.
Телекабел е сосема добра кабловска и одличен кабловски интернет провајдер.
granicen-700 den,mislam deka e 512 mb.,i neogranicen-1060 den(so uslov za namaluvanje na brzinata posle 4gb.)Ja go iam ovoj vtoriov,i ne sum neso posebno zadovolen.Baska imaat staeno nekoj filter za p2p sharing,i mi ide so 3.4 kbps so skroz sdrav torent.Baska milsam deka im ide preku lan a ne direktno (poso ja doma neam modem).