Кабел за iPod?

• Креатор на темата Креатор на темата land_primo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 јули 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали знае некој кај може да се најде кабел за ипод? Во дуна компјутери у гтц е 1700 денари за кабел!!! НАРКОМАНИ! Ако знае некој некоја поефтина варијанта ве молам да пише пошо ќе приумрам:) ај честито прв мој пост :))):zver:

pa brat nema na drugo mesto osven u duna kompjuteri a baska toa e 1700 den. posto e original. taka da soberi si pari otidi u duna i kupi go. mislam deka ima negde da se najde ,no najdobra varijanta ti e ovaa posto ako go zemes od drugo mesto vajda ke si imas problemi!!!!!

а може некој да ја тури темава во хардвер а уште подобро да ја спои со помош и да стави сликичка како изгелда кабелот од ај подот.

т.е. сабајле кај еден колега за 2200 денари видов цел комплет сет за ај под, звучници, дата кабел со полњач нешто слично како кит кар. Многу убааво изгледаше. :)

турите слика од конекторот и можеби ке можам да ти помогнам.

п.с. си прашал горе во Беверли во Логинг дали имаат кабли?

Ах Некро спор си,додека го пишуеше постот ја сместив кај што и е местото...а да,тешко дека ке најдеш кабел за 500 денари :)

абе знам дека конекторот е нешто како самсунг. Зошто да неможе да се најде само конектор или пак од некој друг дилер, продавница за поефтини пари. Сите знаете дека претставништвата мора да имаат оригинални делови и да бидат малце поскапи од нормалата :)

apple_ipod_usb_cable.jpg

Еве ви бе као изглеа тој кабел. :)

да, таков и мислев дека ќе биде. епа што да ти кажам барај по продавници наменети за тоа, ако не најдеш дај 30 евра :toe:

иди во лигин,јас од таму купив кабел за iPod,али фрката е во тоа што неможеш во исто време да имаш уште нешто USB приклучено,ќе ти праи фрка (пошо е неоригинален кабел).Али сумњам дека имаат останато.

Дали некој знае која е цената во логин на кабелот?..Ми треба за iPod Nano II 4GB...И дали има? :S ..Да не одам за џабе далеку ми е..

Зема еден другар кабел од Логинг и песни од по 3 мега се префрлуваа секоја по околу 10-15 минути, а кога ставивме со мојот оригинален кабел истите песни за по некоја секунда. 1700 денари е стварно премногу за еден кабел и сигурно постои некаде кај што има добар кабел за iPod што не е со астрономска цена како овој од Apple.
И цената на тој во Логинг тогаш што го пробавме беше околу 300 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom