Кааква откачена идеа!

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Глеј те го видеово, се кладам дека сите кје сватите колку е откачена идеава, и колку добро реализирана, и каков убав аплауз добиа момците на крај.

Па, ако сакате, колку и да ви звучам ретардиран...ние кајганџии да се договориме, ако ве бендисала идеава, да напраиме некоја ваква збрка кај нас? :)

хахахахахахххх
оваа е јакооо
браво за агентите хахахах

на плоштад да склопиме вакво нешто :) јако ке биде..

Јако е нема што... Луѓево се лудило. Само претпоставувам дека има некој координатор кој што од позадина диригира за заедничко тргнување. Да не испадни еден порано, еден покасно.

Башка за ова да се направи треба огромна концентрација и вежбање, треба половина час да се седи во таква положба без да се мрдне со ништо.

Интересно. Само кај нас поинаку ке биде ако видиме што луѓе сме.

Фантастично, еј:)
Ама не знам кој би издржал вака.Не ни трепкаат бе, воопшто ништо не се мрда.Сигурно имаат многу вежбано за ова.

Кај нас вака ке направиш и за инат ке почнат да те рогаат и буткаат. Не сме ние за вакви работи.

Кај нас вака ке направиш и за инат ке почнат да те рогаат и буткаат. Не сме ние за вакви работи.

Знам, сите вака викаат :) Ама шознаеш, може јако ке испадне :)

И да, којзнае колку вежбале за ова, сигурно напраиле неколку проби, па после ова чудово :)

5 минути никој немрда!! лом! :)

Сите у исто време прекинуваат, сите у исто време тргаат...уф..:)

Едит: Ако те рчне некој, ке почекаш да поминат тие 5мин..али после 50 души Мухаахаха xD

Јас не можем да бидем озбилен на ова ќе се згазим од смеење :):)
Браво за нив ... :smir:

хах јас шанса нема да останам во иста положба повеќе од 5 минути.. мене некој прст да ми покаже, ќе се изнасмеам а не пак да поминуваат покрај мене луѓе и да ми се чудат во фаца... :pos2: Иначе, секако прекрасна идеа и многу добро одиграно... јако ке е вака низ македонијава да напраат некои.. ама сигурно ќе ги маваат со клоци и чврги нашиве луѓе... :toe::vozbud:

Ајде кај сакате, ја прв се пријавувам, бе бива да бидам мртов ладен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom