Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Провери може да има овде www.pride.mk .Момци имам видено некои дечки со Under Armour капчиња и тренерки, знае некој во Скопје дали може да се најдат и каде?(пишувам тука зашто никој не ја прати темата за опрема)
Дали некој може да ми каже каде можам да најдам Џудо клуб во Скопје.
А каде е училиштето Братство. ?Миоки во средно фискултурно, Вардар во Партизан 3 и Ипон во ОУ Братство. За Миоки и Ипон знам сигурно дека работат, за Вардар немам информација.
А каде е училиштето Братство. ?
Јас тренирам Винг Чун во клубот Стрела, кај сифу Предраг Петрески. Примаат почетници и нема проблеми со годините.Здраво...сакам да ве прашам за информации за клубови во Скопје за следниве спортови
-Бокс
-Кунг фу
-Кик бокс
-Нинџитсу
Да ве прашам дали примаат луѓе кој што никогаш во животот немаат тренирано нешто од тие спортови,а се малце постари за почеток(20 години),доколку примаат колку е цена,каде е најдобро итн..Фала однапред![]()
мислам дека нема, но можеш да пробаш џит кун до. сличен концепт имаДа не знае некој случајно дали и каде има крав мага во Скопје?