hEnDo
すべてのメンバーを尊重する
http://www.fightsite.hr/ostale-vijesti/ekskluzivno-cro-cop-krvari-u-puli-na-36-prvi-dio-video/
Вака нема тренирано години години уназад,изгледа е многу мотивиран и спремен за нешто големо![]()
Се спрема за Badr Hari во финале

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.fightsite.hr/ostale-vijesti/ekskluzivno-cro-cop-krvari-u-puli-na-36-prvi-dio-video/
Вака нема тренирано години години уназад,изгледа е многу мотивиран и спремен за нешто големо![]()
Можда е малко офтопик ама дали би некој сакаја да ми каже нешто повише некој кој тренира мау таи и дали е тој прав избор за женско или нешто друго ако рачунамо дека е физички поспремна?
Фала унапред![]()
Заборавив да напишам ....основите можеби не ги знам скроз али ги владеам добро...тренирано карате извесно време и плус некое време вежбав со еден постар другар кој сеуште тренирам мислам во стронгест ...така да гард мард тие работи ги знам..за спаринг партнер би можел да најдам...е сеа ако можеш малце да објасниш за комбинацијата теретана и ова коа кое ... и што би можел од тренинзи дома да изведувам затоа што од клипчиња и слично има се и сешто не би можел да селектирам кое и кога би го работел.
da ne imash link za stream?
Леле мајка ке биде борбава![]()
da ne imash link za stream?
Ili bilo koj drug???
Непоразениот УФЦ шампион во средна категорија БРАВО го растури
Прегледај го приврзокот 45863
Украинскиот боксер во тешка категорија Владимир Кличко синоќа во швајцарскиот град Берн го победи Американецот Тони Томпсон и ја одбрани титулата во верзиите ВБА, ИБФ, ВБО и ИБО.
Кога Сонен испадна глуп и се занесе тоа е, сам го себе убијал.
Ovoj Chael, 2 pati sam si se poeba vo gazot...
Togash prviot pat, mozheshe komotno posledna runda da sedi na noze i od daleku da go vrti, on take down mu prae i go izede so submission, sea pak koa proba so lakt da go udri, tolku silno "mavna" shto si padna na zemja, i koleno u faca... Amaterski potezi, sea nema shto da bara title shot za 2 godini...
Онде не е само сила онде треба мозок да уклучиш,Шонен е јак многу ама тој оди без мозок на чиста сила
Онде не е само сила онде треба мозок да уклучиш,Шонен е јак многу ама тој оди без мозок на чиста сила