K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Го гледав пред некој ден КроКоп на интервју. Пред тоа не го ценев премногу ама интервјуто ме одушеви, не е глуп и ми остави многу позитивен впечаток. Дефинитивно еден голем борец заминува во историја.

Доаѓа нова ера на квалитетни борци и нема смисол да ги споредуваме со постарите, ММА дури сега навлегува во зенит и најдобрите борби и борци тек сега ќе доаѓаат.

Мојата прогноза точна :)

РОГЕРИО НОГИЕРА - ТИТО ОРТИЗ
тргна агресивно Тито ама го начека на колено во градите,падна потоа на под Рогерио доминираше со удари во во главата стомакот и ребрата.... силни удари ептен браво за НОГ јуниор

ФРАНК МИР - РОДРИГО МИНОТАУР НОГИЕРА :cuc:
ваква борба последно гледав ЧЕК КОНГО со ПАТ БАРИ.
страшна борба Мир ке го јадеше за малку убаво го поткачи Биг Ног го здрма убаво само Мир машки издржа и двајцата покажаа што е БЏЏ мајстори иако траеше кратко големо БРАВО,раката на Биг Ног е скршена исто така Мир му ја скрши раката на ТИМ СИЛВИА во 2004 год за титула

ЏОН ЏОНС - ЛИОТО МАЧИДА
убаво тргна Мачида се држеше добро па и првата рунда негова беше напаѓаше цело време,во 2та рунда убаво лакто од страна на Џон потоа следеше еден добар дирек го турна кон жицата во клинч и му направи гилотиња давење што го прати на спиење браво за детено добар е многу,има сличен стил па и да не речам исти како АНДЕРСОН СИЛВА
ке го држи појасот долго време мислам

неможам да се соберам поради ебената борба со Биг ног, се одеше според моите типувања ама да изгубш од ебена кимура а сите знаеме кој е ног ме уби денеска.
FUUUUUUUUUUUU

Го гледав пред некој ден КроКоп на интервју. Пред тоа не го ценев премногу ама интервјуто ме одушеви, не е глуп и ми остави многу позитивен впечаток. Дефинитивно еден голем борец заминува во историја.

Доаѓа нова ера на квалитетни борци и нема смисол да ги споредуваме со постарите, ММА дури сега навлегува во зенит и најдобрите борби и борци тек сега ќе доаѓаат.

Брат ти препорачувам да ги изгледаш сите делови кога ќе имаш време.. И јас го мислев за поинаков .. Слушни ја неговата сторија ќе дознаеш колку голем човек е..

Едно сум приметил.. Сите врвни борци се смирени луѓе со голема историја и мотив за вежбање..
Сите што се курчат многу гадно поминуваат на борбите..
Пр. Дејвид Хеј,

Овој лигушов што кро коп му ја изваде маста,другпат да не му текне да стапне во ринг со него..

Брат ти препорачувам да ги изгледаш сите делови кога ќе имаш време.. И јас го мислев за поинаков .. Слушни ја неговата сторија ќе дознаеш колку голем човек е..

Едно сум приметил.. Сите врвни борци се смирени луѓе со голема историја и мотив за вежбање..
Сите што се курчат многу гадно поминуваат на борбите..
Пр. Дејвид Хеј,

Овој лигушов што кро коп му ја изваде маста,другпат да не му текне да стапне во ринг со него..

Јас веќе планирам да го упознаам следното идење за Хрватска, не само како борец туку како човек имам најдобро мислење за него :). Видеото обавезно ќе го гледам :).

Ниеден врвен борец дали на ринг или надвор од него не се фали дека е најдобар.

Има една самурајска поговорка за тоа: Кога самурајот почнува да се фали дека е непобедив значи дека Господ веќе решил да го земе кај себе ;).

2.gif

во Бразилско Џиуџитцу име едно правило : position before submission
Биг ног ја жртвуваше добрата позиција за да го доврши френк мир и затоа пукна раката
Though Sport Ladies and Gentleman

Kolku me iznenadi MAchida, toa e cudo edno... Mislev deka prvite 30 sekundi ke go finisira, ama kako uspevase samo da go udri Jones, alal da mu e...

Frank Mir posle pobedava zasluzuva title shot, e sega da mu vleze na oktagon na JDS, na kogo idol mu e big Nog, e toa ke bide a fight to remmember.

Inaku posle JDS, sekogas sum go sakal Frank, duri i pred da doznam koj e JDS, Frank mi bese omilen...

Kolku me iznenadi MAchida, toa e cudo edno... Mislev deka prvite 30 sekundi ke go finisira, ama kako uspevase samo da go udri Jones, alal da mu e...

Frank Mir posle pobedava zasluzuva title shot, e sega da mu vleze na oktagon na JDS, na kogo idol mu e big Nog, e toa ke bide a fight to remmember.

Inaku posle JDS, sekogas sum go sakal Frank, duri i pred da doznam koj e JDS, Frank mi bese omilen...
гарантирам дека кеин против мир ќе биде следно.
очекувај некаде април мај. колку што видов кеин е суспендиран од комисијата поради нокаутот 3 месеци, а френк поради нокдаунот 1 месец.
леснар против оверим победникот е следен, френк ќе треба да почека.
вчера изнервиран заради поразот на Ног го исклучив стримот, денеска ја догледав борбата со Џонс, малиот ѕверка и пол, на 23 години има 3 топ 5 победи во ремпејџ шогун и мачида и тоа во една година.
мачида знаев дека нема шанси против Џонс, добро се покажа али лесно беше финиширан од Џонс

батинава ги анализираат и реконструираат скоро сите евенти од УФЦ каде што има воопшто БЈЈ технкики и потези, вреди да се изгледа целиот канал за да добиете повеќе информации

Дечки вчера ги испуштив борбите ако има некој линк нека го постира, како ве читам изгледа добри биле.

2.gif

во Бразилско Џиуџитцу име едно правило : position before submission
Биг ног ја жртвуваше добрата позиција за да го доврши френк мир и затоа пукна раката
Though Sport Ladies and Gentleman

Ова ми е најгадно од се... колку пати и на тренинг сум гледал рамо како искача да ти ебам вештината.. ептен е гадно,требал да си го исфрли егото на време и да тропне одма чим е фатен.. Херојство нема,од техника никаде не се бега.. у пм..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom