K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
да прашам нешто:
каде можат да се купат боксерски и кик бокс ракавици???

да прашам нешто:
каде можат да се купат боксерски и кик бокс ракавици???
Винг Фитнес, ГетРеди, Гладијатор кај грча амбасада

Hendo_Dive_Bomb.gif

6.gif

dan_henderson_belts_display_image.jpg

hendo the man :zver:

--- надополнето ---

wla2r.jpg

dt9i8.jpg

SLOMOHendoKOsWandyangle2.gif

DanHendersonKORenatoSobral2.gif

2njbw36.jpg

Man this guy's a killing machine !

Што им прави само на Мајкл Биспинг и Вандерлеј Силва со Falcon Punch-от :nesvest: мерак му е да ги докрајчи своите противници.
Тој ударот на крај му доаѓа нешто како Fatality во Мортал Комбат :pos:

Борбата на Андерсон Силва со него беше досега најтешката за Спајдерот во UFC според мене, јадеше ќотек Андерсон во првата рунда...

За победава во Страјкфорс алал да му е и на 40 години е убитачен.

И да никогаш не бил нокаутиран досега.

Секс по караница. Златен медал за сите што ја пробале :smir:

се шушка нешто, дека ден хендерсон јавно го повикал фијодор на борба во тешка категорија, ден се согласил да премини во тешка категорија ако сакал фијодор да се бори
FEDOR VS. HENDO = COMPLETE AWESOMNESS :vozbud:

Кладилниците го фаворизираат Шааб, а тоа не му се свиѓа на братов Мирко.. ах како што изјавува дека е спремен (се надевам дека е) незнам што го чека на Американецов :tv:
еве некои изјави:

И како загревање еве две доста добри инспиративни видеа за ММА :)

Кладилниците го фаворизираат Шааб, а тоа не му се свиѓа на братов Мирко.. ах како што изјавува дека е спремен (се надевам дека е) незнам што го чека на Американецов :tv:
еве некои изјави:

Интересни интервјуа со Мирко мене ми гледа доста сигурен во себе, најавува дека ке биде поагресивен од претходните борби комплетно здрав физички и психички спремен, претпоставувам дека Шааб ке ги користи неговите боксерски техники ке се обиде да го превземе рингот и да му наметне притисок на Мирко за да ги неутрализира неговите удари со нога, но само една грешка во држењето на гардот може да биде фатална за Шааб.Пред се чекам агресивен меч со напади од двете страни јас би го издвоил Мирко како победник но ниту Шааб не е за потценување па ке го видиме конечниот резултат и ке го прокометираме.

Man this guy's a killing machine !

Што им прави само на Мајкл Биспинг и Вандерлеј Силва со Falcon Punch-от :nesvest: мерак му е да ги докрајчи своите противници.
Тој ударот на крај му доаѓа нешто како Fatality во Мортал Комбат :pos:

Борбата на Андерсон Силва со него беше досега најтешката за Спајдерот во UFC според мене, јадеше ќотек Андерсон во првата рунда...

За победава во Страјкфорс алал да му е и на 40 години е убитачен.

И да никогаш не бил нокаутиран досега.

mora da se sprotistavam na ova.

najteskata borba na legendarniot Spider bese protiv CHAEL SONNEN kadesto bukvalno Anderson jadese kotek site rundi i na kraj mu se nasmevna srekata so toj ARM-BAR kade go fati Sonnen na tesno i Sonen morase da se predade.

Chael Sonnen vo taa borba mu pokaza na Anderson deka ne moze se taka vo 1va ili 2ra runda da gi zavrsi mechevite, vo 03:10ta minuta na 5tata runda Anderson got Lucky with that armbar i toa bese toa.

Za Silva borbata so Dan Handerson bese epten lesna, vo vtora Runda se bese reseno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom