K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
mora da se sprotistavam na ova.

najteskata borba na legendarniot Spider bese protiv CHAEL SONNEN kadesto bukvalno Anderson jadese kotek site rundi i na kraj mu se nasmevna srekata so toj ARM-BAR kade go fati Sonnen na tesno i Sonen morase da se predade.

Chael Sonnen vo taa borba mu pokaza na Anderson deka ne moze se taka vo 1va ili 2ra runda da gi zavrsi mechevite, vo 03:10ta minuta na 5tata runda Anderson got Lucky with that armbar i toa bese toa.

Za Silva borbata so Dan Handerson bese epten lesna, vo vtora Runda se bese reseno.
Така е :) сум ја прескокнал борбата со Сонен, сега ја гледав (благодарение на тебе) опасна борба, ама ооди бе таму овој Сонен паднал после на допинг не ја рачунам пак :tv:

А и борбата со Хендерсон не беше така лесна како што викаш тогаш беше првпат да го видиме Андерсон да изгуби рунда, ама затоа во втората крена левел и заврши како што заврши...

Како и да е Спајдерот е и останува како еден од најдобрите и најдоминантните борци на денешницава.

Така е :) сум ја прескокнал борбата со Сонен, сега ја гледав (благодарение на тебе) опасна борба, ама ооди бе таму овој Сонен паднал после на допинг не ја рачунам пак :tv:

А и борбата со Хендерсон не беше така лесна како што викаш тогаш беше првпат да го видиме Андерсон да изгуби рунда, ама затоа во втората крена левел и заврши како што заврши...

Како и да е Спајдерот е и останува како еден од најдобрите и најдоминантните борци на денешницава.

ne toa so Dopingot bese gluposti, mu najdoa malo kolicestvo ne nekoj kemikal posto na testiranje ne znam kolku znaes deka i apcinja za protiv bolki da si zemal na testot ke izlezes pozitiven, bilo nesto drugo, se zboruvalo deka zemal doping ili nesto no nisto ne se dokaza vistina, ako bese taka Dana White bi storil nesto mozebi najverojatno bi go isfrlil od organizacijata..

Ne velam deka borbata so Henderson bese lesna samo velam deka ne bese kako so Sonnen kade sto Spiderot gi izgubi site 5 rundi i da imase izdrzano Chael samo uste 60 Sekundi duri i pomalku ke mu go zemese pojasot.

зуфа компани мајка на УФЦ, го откупи страјкфорс, нема најава за спојување со уфц

а во која вештина спаѓа потегов на буцково? :)

во сабота витали кличко ќе ја брани титулата, потоа следува уфц 128 шогун против џинс и мирко против шауб
:vozbud:

во сабота витали кличко ќе ја брани титулата, потоа следува уфц 128 шогун против џинс и мирко против шауб
:vozbud:
Само што сакав да пишам и ја за тоа што ни следува викендов.. :)

Upcoming Events:

Vitali Klitschko Vs Odlanier Solis
163733_489478035204_285530825204_6182318_7499595_n.jpg

UFC 128 fight card
UFC128-Shogun-vs-Jones.jpg

Mirko Cro Cop vs. Brandan Schaub
crocop-horz.jpg

Еве едно превју UFC 128 preview: Can Mirko Cro Cop turn back the clock against Brendan Schaub?

Како што претходно спомнав според кладилниците Мирко е аутсејдер во мечот со Ша(у)б и искрено се надевам да ги демантира и покаже дека сеуште не му поминало времето. Ако пак и овојпат загуби најверојатно оваа ќе биде и последна борба за Cro Cop.
Криво ми е што во УФЦ не сум го видел оној Мирко што сите го знаеме.. Ама па чим моеше Ренди Котур и сеуште може на тие години што ги има да кине.. уште не го отпишувам. Само што друг стил на борба има Котур друг Мирко, на Мирко му треба брзина и експлозивност кои впрочем ги загубил (или заборавил :pos:). Во последно гледам практикува и ground fight, Мирко има многу потценет ground fight, откако тренира со Фабрицио Ведрум има голем напредок во борењето на земја, што може да биде секако важен сегмент во борбата со Шаб. Искуството секако, левиот директ и хај киковите се на страната на Мирко нормално :tv:
mirko-cro-cop.jpg

Ајде нека дое Сабота т.е. Недела сабајле не ми се чека веќе :vozbud:

Значит каков распоред има за викендов подобро не може да биде одлично неможам да чекам АААААААААА!!!!!!!

во колку ќе биде борбата кличко??
кај 11 отприлика??

на која тв ке ги дават дали на некоја од македонскиве како сител порано кога вршеше преноси или сепак ке се гледа на нет и која програма ке пренесува за да се гледа на нет позз

во колку ќе биде борбата кличко??
кај 11 отприлика??
EPIX, the premium entertainment channel, video-on-demand and online service, brings heavyweight championship boxing back to the American airwaves when Vitali Klitschko defends the coveted WBC heavyweight crown against No. 1 ranked challenger Odlanier Solis, Saturday, March 19, 2011 on the EPIX channel and on EpixHD.com LIVE at 6 p.m. ET, followed by a replay at 10 p.m. ET.
линк

Како му иде сеа ова, ET e - 5 сати од нас така да кај 1 попладне (или 13 часот) му иде.

на која тв ке ги дават дали на некоја од македонскиве како сител порано кога вршеше преноси или сепак ке се гледа на нет и која програма ке пренесува за да се гледа на нет позз
За на Тв незнам дали ќе даваат.. ќе остаам линк овде пред да почне борбата.

EPIX, the premium entertainment channel, video-on-demand and online service, brings heavyweight championship boxing back to the American airwaves when Vitali Klitschko defends the coveted WBC heavyweight crown against No. 1 ranked challenger Odlanier Solis, Saturday, March 19, 2011 on the EPIX channel and on EpixHD.com LIVE at 6 p.m. ET, followed by a replay at 10 p.m. ET.
линк

Како му иде сеа ова, ET e - 5 сати од нас така да кај 1 попладне (или 13 часот) му иде.

За на Тв незнам дали ќе даваат.. ќе остаам линк овде пред да почне борбата.

1 попладне ?? :uvo:
поглуп термин здравје
што му фалеше во 10 сатот??

Во колку часот ке е мирко, и оставете линкови да гледаме :vozbud:

Во колку часот ке е мирко, и оставете линкови да гледаме :vozbud:
Уфц почнува кај 3 сабајле, порано не, а Мирко некаде кун 4 може и подоцна да биде, главната борба Шоуган вс. Џоунс е на крај.

Линкови ќе бидат оставени.

ај да видиме што ќе направи Мирко.. Само овие нашиве телевизии никогаш не даваат .. у пм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom