Тој мавна - тој прокрвари. Браво ретардо.Какво иритантно копиле е старово! А на кој му мавна глава?
И мене ми е иритантен. Едино кога не ме нервираше беше против Пол браќата, сакав да ги зашамари...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој мавна - тој прокрвари. Браво ретардо.Какво иритантно копиле е старово! А на кој му мавна глава?
Тој мавна - тој прокрвари. Браво ретардо.
И мене ми е иритантен. Едино кога не ме нервираше беше против Пол браќата, сакав да ги зашамари...![]()
Iritantno irsko seljače puno so kompleksi i negativa. Cel život samo sere i vredja drugi borci. Ne možeše da podnese što u poslednive 5 godini go nemaše nigde na mapa, pa počna da ljubomori na sekoj šampion, ili na onoj koj e vo momentot aktuelen. Ke se naloka od šugavoto Proper viski, i droga i rokaj debilni twiter postovi pa brišu gi koa ke se otrezniš. Čoban.
Фан сум, но ако јадиш гомна за лик како Волк вака јавно, тогаш те хејтам!
Кизне на шо дрога е пак. Го трашираше цел ростер![]()
А бе ретардиран е в крај. Колби сере за него кај ќе стигне, за Колби ништо лошо не рече, „гуд фајта гуд фајта„, за Волк сере без потреба. Не разбирам кој му е проблемот со Волк...Iritantno irsko seljače puno so kompleksi i negativa. Cel život samo sere i vredja drugi borci. Ne možeše da podnese što u poslednive 5 godini go nemaše nigde na mapa, pa počna da ljubomori na sekoj šampion, ili na onoj koj e vo momentot aktuelen. Ke se naloka od šugavoto Proper viski, i droga i rokaj debilni twiter postovi pa brišu gi koa ke se otrezniš. Čoban.
А бе ретардиран е в крај. Колби сере за него кај ќе стигне, за Колби ништо лошо не рече, „гуд фајта гуд фајта„, за Волк сере без потреба. Не разбирам кој му е проблемот со Волк...
А бе ретардиран е в крај. Колби сере за него кај ќе стигне, за Колби ништо лошо не рече, „гуд фајта гуд фајта„, за Волк сере без потреба. Не разбирам кој му е проблемот со Волк...
Можеби поради она што беше за малиот дегенерик хасбула, кога Волк го бранеше, додека овој ирски ретард сереше по твитер.
Волк беше премногу амбициозен, компетитивен. Сакаше да направи чудо и веруваше во него прифаќајќи ги и двете борби против Ислам, а факт е дека Ислам и Волк се барем 2 класи еден од друг. Ислам е голем во категоријата, а Волк е пренизок. Нема везе, во првата Волк го размонтира, но во втората Ислам имаше огромна корекција во пристапот. А Волк беше изгубен во втората, неодлучен, премногу трпелив...Љубомора бе па и ти, а со тоа и понижување на тие фајтери за да се издигне он сам, кој веќе одамна падна во сенка. Волк владееше долго, ги победи сите до тогаш шампиони во федервејт, го сакаше уште само него да има победа над сите. Овој класика не може да го поднесе тоа па кења до бесвест. Еве сеа му дојде малце душичката на место пошо Волк испадна глуп со избрзаните борби а можеше да си ги дупи и да си темпира кога и како ќе се бори ама тоа е. Ќе го видиме и овој Конор против Чендлер, ако не му ја наместат, пошо овој сеа не може никој да победи освен со lucky punch и тоа во прва или втора рунда ако му се посреќи, пошо понатака нема да може да стои во ринг. Аххх бе и овој Волк што глуп испадна,чекај си го реваншот со Ислам коа ке дое, и така првата му беше као победа, ја не знам што се залета така. Требаше да го земе Топурија тогаш,пун со самодоверба и со појака брада. Ама добро, тоа е, шампионско срце, години на врата па брзај за кешарица и истoрија.
Автоматски споено мислење:
Не бе, не го сакаше и пред тоа. Уште кога почна да доминира Волк, посебно после блесокот со Ортега, имаше константни напади и вреѓања од Конор.
Sekako, 10 dena od kauč, posle pienje alkohol, radjanje na treta kerka i operacija na raka on se nadevaše deka ke bide ušte podobar od prvata i ke go pobedi Islam. Pak ke kažam možebi i najlošata odluka na eden fajter vo istorijata na Ufc. Ne za drugo, vo moite oči ke ostane legenda pošo znam za što e sposoben čoekot, kako u ring taka i vo životot, prav šampion. Ama mi e krivo što im ovozmoži na gomnojadcite i hejterite odma da mu pljukaat po dostignuvanjata, so najglupata konstatacija na Ufc fan koga nekoj ke bide nokautirao-Ete vidovte deka on ustvari i ne e tolku dobarВолк беше премногу амбициозен, компетитивен. Сакаше да направи чудо и веруваше во него прифаќајќи ги и двете борби против Ислам, а факт е дека Ислам и Волк се барем 2 класи еден од друг. Ислам е голем во категоријата, а Волк е пренизок. Нема везе, во првата Волк го размонтира, но во втората Ислам имаше огромна корекција во пристапот. А Волк беше изгубен во втората, неодлучен, премногу трпелив...
Vo pravo si, ali znaes sto se vrti vo glavata na fajter vo svojot prime vo takvi situacii... golem rizik- golem uspeh.Sekako, 10 dena od kauč, posle pienje alkohol, radjanje na treta kerka i operacija na raka on se nadevaše deka ke bide ušte podobar od prvata i ke go pobedi Islam. Pak ke kažam možebi i najlošata odluka na eden fajter vo istorijata na Ufc. Ne za drugo, vo moite oči ke ostane legenda pošo znam za što e sposoben čoekot, kako u ring taka i vo životot, prav šampion. Ama mi e krivo što im ovozmoži na gomnojadcite i hejterite odma da mu pljukaat po dostignuvanjata, so najglupata konstatacija na Ufc fan koga nekoj ke bide nokautirao-Ete vidovte deka on ustvari i ne e tolku dobar)) mnogu me interesira koja ke bide sledna borba na Volk i kako ke izgleda vo oktagon.
Vo pravo si, ali znaes sto se vrti vo glavata na fajter vo svojot prime vo takvi situacii... golem rizik- golem uspeh.
Можно е да покушава пак во лајтвејт. Мислам дека ќе избегава вејткатови. Знаеш зошто ...Така си е, за првата со Ислам капа доле за Волк, по мене му земаа победа и класично лудило после неа. Меѓутоа неговите муда го коштаа понатака, требаше неговиот тим да влијае на таа одлука да не прифати реванш тогаш. На Макачев одлично му легна таа ситуација ама на Волк никако. Мислам дека Јуџин Берман, еден од тренерите на Волк беше против ама не успеа да го разубеди.Шо мислиш, што ќе биде следно за Волк?