- Член од
- 9 февруари 2016
- Мислења
- 1.441
- Поени од реакции
- 3.527
Пиче
Си ги опнал ти на тикет Ракич, Адесања и ВиттекерМе заебаваш? За Ду Плесис ли зборуваме? ДДП и Стрикланд ти беше најнеквалитетна борба за титула. Се тепаа најflat борци, чисти просеци кои не поседуваат ништо специјално во арсеналот. А за тоа како ги победија Адесања и Витикер... Епа просто е - се случува да не победи подобриот.
Се дешава често.
ДДП нит има силен удар, нит има техника во ударите, нит е брз, нит знае на партер.
Awkward стил што дури и ги прави противниците да изгледаат лошо.
Истото важи и за Прохаска. Ликот добива борби чисто на ментална тврдоча. Отворен ко конзерва во секоја борба. Едноставно прима удар за да даде удар и се ослонува чисто на издржливост.
Ако правиме муабет за квалитетни борци, за овие нема место.
И подобро. Нека одмори Волкот.Ццц..
Многу глупости... Претеризам...Take me down to the paradise city1.6M views · 27K reactions | Now this is how you do #UFC300 | By MYMMANEWS.com - YOUR #1 Mixed Martial Arts News Site | Facebook
Now this is how you do #UFC300www.facebook.com
Ja bi dodaval uše stvari.. Vkusovi se u prašanje koa ke vleze u prostorijata se aktivira glasot na Buffer so legemdarnoto it's timee! Pa nekoi figuri u nivna originalna golemina itn.. Aj da ne navlagam u uše pogolem preterizam)Многу глупости... Претеризам...
Јас се имам навикнато да ги гледам во темна соба со мал монитор. Не верувам дека би го заменил со нешто друго.Ja bi dodaval uše stvari.. Vkusovi se u prašanje koa ke vleze u prostorijata se aktivira glasot na Buffer so legemdarnoto it's timee! Pa nekoi figuri u nivna originalna golemina itn.. Aj da ne navlagam u uše pogolem preterizam)
Aaaa респекат дружее! Каде ја нарача?
Redbubble се вика страната. Луѓе „дизајнери„ креираат акаунди, печатат блузи и ги препродаваат преку странава.Aaaa респекат дружее! Каде ја нарача?
Top, ke razgledamRedbubble се вика страната. Луѓе „дизајнери„ креираат акаунди, печатат блузи и ги препродаваат преку странава.
Какво иритантно копиле е старово! А на кој му мавна глава?Зашто уште никој го нема мавнато од земја татко му на Фјури?