ништо посебно картава
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ништо посебно картава
UFC 300 - Ракич нокаутиран.ништо посебно картава
Од Дениса?UFC 300 - Ракич нокаутиран.
Пророштво
Ги нема Конор и Чендлер. Фали таква борба во картава.
Ме знам која е Дениса, ама знам дека Холоуеј со Геиџи е за БМФ појасот. Двајцата се интересни.Од Дениса?
Ма нема шанса!
Автоматски споено мислење:
А не ми е и јасна борбава Холовеј и Гејџи. Зошто..?
Прерано направено видео. Требало да почекаат и да го стават Ракич во него.Џигит нов си штом не ја знаеш Дениса
Би немало логика во тој случај, во клипов се само луѓе кои Јири ги нокаутира...Прерано направено видео. Требало да почекаат и да го стават Ракич во него.
Од Дениса?
Ма нема шанса!
Автоматски споено мислење:
А не ми е и јасна борбава Холовеј и Гејџи. Зошто..?
Нешто што највеќе ми се допаѓа кај Холи, и кога добива и кога губи борбите се интересни за гледање.А вечерва беше и најавено: Холи Холм - Кајла Харисон за UFC 300. Не би ми пречело овие да ги гледам.
Значи успешно му било целото фурање за да ја продаде борбатаНе знам за вас, ја ептен сум наострен за борбава, па генерално и за таа карта УФЦ 298.
Значи успешно му било целото фурање за да ја продаде борбата
Мене не ми смета толку курчењето, колку што ме иритира гушкањето и љубењето после фајтот. По два месецисис ебат се живо и мртво, за после да се љубат и да си викаат морав брат за pay per views.