K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
1.Добра борба. Дастин изгледаше како да ја има под контрола борбата али јбг таков е спортов.
Џастин добро ги избалансира агресивноста, силата и техниката и бум!

2.И покрај тоа што Блахович изгледаше како пред умирање, сепак мислам дека имаше доволно контрола на партер за да ја добие борбата. Се држеше добро и во стендап, не дека беше очигледно надигран, али јбг. Јасно беше дека ако е олку тесна оваа борба ќе му ја дадат на проспектот. Влече хајп Перера.

3.Тони Фергусон сѐ уште има нешто, али психички ми делува апла изгубен и веќе не знае како да искористи адвентич во дадени ситуации и се носи себеси во непотребни ризици, така и ја изгуби борбата.

Алџо дефинитивно. Ако Хенри не може да го победи, никој не може.
И кога ќе си отиде Алџо, Мераб ќе доминира.

Алџо дефинитивно. Ако Хенри не може да го победи, никој не може.
И кога ќе си отиде Алџо, Мераб ќе доминира.
Омали има шанси, и тоа големи. Мислам дека има подобри раце и тајминг.
Ако Алџо не почне од прва рунда да ги тепа тие чепкалици за заби и да ја носи борбата на партер мислам дека ќе биде во опасност.

Sugar Show. :love:

Сакам вакви "курчало" борци што освен talk the talk, they walk the walk. Се курчи, али влага во ринг и доминира. Ако со Јан остави сомнеж дека може да се дискутира дали ја добил борбата или не, сега со Алџо влезе и го нокаутираше не оставајќи ни трошка сумња.

Многу брз и технички прецизен борец, што е следно за него? Да си ја врати црвената јакна ваљда. :ROFLMAO:

Sugar Show. :love:

Сакам вакви "курчало" борци што освен talk the talk, they walk the walk. Се курчи, али влага во ринг и доминира. Ако со Јан остави сомнеж дека може да се дискутира дали ја добил борбата или не, сега со Алџо влезе и го нокаутираше не оставајќи ни трошка сумња.

Многу брз и технички прецизен борец, што е следно за него? Да си ја врати црвената јакна ваљда. :ROFLMAO:
Искрено, имав впечаток дека Алџо не беше во најдобро светло и со најдобар гејмплан. Што е она... ? Отворен ко конзерва против лик како Омали кој е снајпер во онакви ситуации. Ептен испод ниво Алџо. Не беше истиот алџо од тој против Дилашо и Јан 2.

Не ги сакам ни двајцата, ама кога би бирал, драго ми е за Шуга. Дечкото доста напреднал, против Јан беше сумњива многу, ама вчера ке имаше низа од пет нокаути по ред и него да му направеше тоа. Како и да е, сега мајмунов од Јамајка ке бара реванш, тоа е сигурно, а најголема колатерална штета ке испадне Мераб, ама јбг не сака да се бори против другарчето, па нека молчи и пуши.

Убаво кажа погоре, Алџо ти јебем одбраната против О'мали. Делуваше као типче кое првпат стапнува во октагон. Сам себе пуцал у глааа. И убаво си кажа после борбата , коа овој ме фати вака, што тек би ми направил Волк. СЕди су у дивизијата чоек и пробај да си се вратиш назад доволно ти е.

Саат и нешто трае, ама кој сака да го гледа Хабиб на гости во подкаст кај Патрик Бет-Дејвид, еве го видеото

Гледаме вечер, навиваме за Гого да го победи Линдзи и да стане шампион. Мене ми е баш интересно за глеање, посебно стрит стилот на Гого :D .

Мене ми е маалски другар, на 18 отиде во САД преку work and travel само за да започне кариера во бокс. Пред да иде една недела влезе во фрка и го мавнаа со флаша крај окото, за малку видов ќе го изгубеше - Ѓорчевски филмови. Ама не изгуби фокус и дојде до ова ниво, секоја чест

Штета уште некоја рунда што не траеше, имам респект за двајцава, како и за Смит кој продолжи да се бори после онаква повреда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom