K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Tи Џеј го изместо рамото и поради тоа не можеше да се бори...
Да за жал двапати го измести. Само се надевав дека после првата рунда ќе биди ок, али ваљда имаше импакт...

Oliviera slab na stend up, ne gi iskoristi tie minuti koi gi imaše, mnogu malku pogadjaše, čak ne se ni obiduvaše. Mu dozvoli na Makačev čak da go dominira i na toa pole. Ne može be, protiv ovoj mora da koristiš koa si gore, mora da go pritiskaš i ako uspeeš da go fatiš u tesno, i pak nemaš garancija deka ke go tepaš. Ama mora da go lupaš. Toa e, se nadevam deka ke napraat borba so Aleks u Australija kao što kaža i Kabib.

Oliviera slab na stend up, ne gi iskoristi tie minuti koi gi imaše, mnogu malku pogadjaše, čak ne se ni obiduvaše. Mu dozvoli na Makačev čak da go dominira i na toa pole. Ne može be, protiv ovoj mora da koristiš koa si gore, mora da go pritiskaš i ako uspeeš da go fatiš u tesno, i pak nemaš garancija deka ke go tepaš. Ama mora da go lupaš. Toa e, se nadevam deka ke napraat borba so Aleks u Australija kao što kaža i Kabib.
Ај нема да кажам што мислам...
Ќе ми се смеете :D
Автоматски споено мислење:

Ај диднт си ди шорт гај бригипхиа :cautious::facepalm:

1666473102371921.jpg
исплескан на ноѕе и на земја, конечно разоткриен.
нема никој надоаѓачки за жал што би му се држел, си ја нареди и за следната со нашиов, и да важи за најспремниот на ростерот, у лајтвејт против самбо хакериве нишо непраи, метата е силно борачка ориентирана.

кражба судиска у полза на Шеќерниот, поголем УФЦ проект и гурање не е виден од времето на Ронда.

Последно уредено:
Нека дадат реванш у Бразил, ако козојебов победи против Алекс. :)

Ај нема да кажам што мислам...
Ќе ми се смеете :D
Автоматски споено мислење:

Ај диднт си ди шорт гај бригипхиа :cautious::facepalm:

Seljak e. Kao da e on 2 metra u pm, i kao Aleks da se borel protiv nekoj ponizok od nego:)) Ne znam, ja mislam deka Islam ima dosta slabosti vo stend up koi možat itekako da se iskoristat.E sea deka e pekolno teško da se odbraniš koa ke ti se stai toa nema govor. Rabotava e deka Čarli nekako mnogu lesno pieše boksovi od ovoj, ne može da imaš vakva očajna stand up odbrana protiv ovoj, ne e realno. Kako posljedica na toa se otvori i pozicija ta na Islam koja ja iskoristi maksimalno. Protiv nego važno e što pomalce da mi dozvoliš takvi čisti pozicii, i da se obideš da go dominiraš na noze. Realno mu dade dosta priliki na Čarli ama ovoj ništo ne naprai. Naprotiv ovoj go pleskaše i na noze.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom