- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 1.050
- Поени од реакции
- 1.375
Да лапниш бонбонче. hehehehe се исклучувамNe znaev deka Tonce go vikaat more![]()
Да лапниш бонбонче. hehehehe се исклучувамNe znaev deka Tonce go vikaat more![]()
Соработкава со Бет спорт Австралија му е најјако нешто![]()
111K views · 3.5K reactions | Alexander The Great…… music producer ♂️ | Alexander Volkanovski has dropped a new skit….. #UFC314  | By MMA Mental | Facebook
Alexander Volkanovski has dropped a new skit….. #UFC314 www.facebook.com
![]()
![]()
Дефинитивно најкул лик во цел UFC!!
Го прашуваат -"Што мислиш за Лопез"
А Волкот- "Па загрижен сум малку, ме погоди разделбата со Бен Афлек"
Па има ли појака фаца ?!!!![]()
Ни ја не сконтав точно за што се работи. Само знам дека почна со - Culon! Сигурно има некоја позадина со Мексико, и нешо Јаир го навредил тимот на Лопез. Али кавгана беше као да гледаш некоја мексиканска сапуница, коа некои мучачоси ќе се испотепаат за некоја пичонаШо се закараја Родригез и Лопез? Кој кого ебал братучетката?!
Педи е машина, ептен заебан лик, има многу луѓе што го обожаваат а има и многу што не можат поднесат, али како и да страшен борец, јас очекувам да стигне до појас.Ali Paddy što mu napravi na Čendler, sekoja čest! Denes pokaža deka e daleku od zaebancija.
Автоматски споено мислење:
Volk ispiša istorija! Prv šampion iznad 35 godini koj stanal šampion, i plus ×2. Go razmontira Diego, repriza kao trojkata so Max. Iskreno go očekuvav ova pošo Volk e tehnički najjak, šteta što nema pojak udar, nikoj nemaše da go trgne od tron do 40-ka. Peddy isto briljiraše, a bogami i seljakot Silva. Silva treba da go vidime so pojak protivnik. Yair isto odličen, mada Pitbul beše nekako slab. Premalce od lik koj se čukaše u gradi deka e najbolji federvejt. E sea može da si legneme![]()
Лопес мава десен директ како пијана типка пред дискотека.Едноставно преголема разлика во големината измеѓу Чендлер и Пимблет. Многу успешно го држеше Пимблет на дистанца малиот.
Инаку да, и јас го потценував Пимблет уште пред многу борби уназад, уште пред Тони Фергусон борбата.
Не сакам да го видам како шампион да бидам искрен, ликот ми е ДДП и Стрикланд тип на борец, ептен лош за око, али функционира.
Сакам да го видам против Топуриа.
........
Волкот заслужено до појас. Имаше моменти во кои се опушти и сакаше да си го мери со Лопез, али за кратко се враќаше во нормала и со правилната стратегија.
Едностано Лопез беше ликот кој подвали. Дечкото има премногу сила но како да се штедеше. Не знам дали после првата рунда кога Волкот го зашемети, како да изгуби самодоверба, или па се исплаши за гас-тенкот.
Едно е јасно... ликот е преопасен само во клинчови и на ептен мала дистанца. Не знае да упали комбинации и да нанесе штета од дистанца, а тоа Волк добро го искористи.
Ne e lesno da se povrzeš koga Volk e pred tebe. Zatoa i taka izgleda, deka Lopez potflil, a ne e taka. Movingot na Volk e zlato vreden, plus ne znaeš koga i kade ke te zakači posle site stapici koi ti gi pravi. Na momenti imaš vpečatok deka go gledaš Muhamed Ali u MMA ring, kako go klukaše često so direkti, milina za gledanje. Točno kaža ti, Lopez e jak koga e blisku do protivnikot, koga se razmenuvaat udari, pa goagja do izraz silinata na negoviot udar. Volk ušte ednaš pruži Master klas vo distance management, ednostavno go školuvaše. Toa što go napravi e stvarno istorija, bidejki pred se se vrati posle 2 nokauta za red, na 36 godini i toa protiv najdobriot možen kandidat za titulata vo federvejt i toa vo negoviot prajm. I pokraj toa što e vidlivo deka godinite go stignuvaat Volk ne se dava i toa e impresivno. Da imaše nešto pojak udar ke mu beše mnogu polesno da tera i ušte nekolku godini. Vaka mora so sekoj protivnik da ja fura svojata igra koja e jako teško da ja izvedeš na negovi godini. Eventualno može da si olesni so rušenje i ground and pound da dojde do završnica. U sekoj slučaj odličen event, baš me zanima što ke bide sledno.Едноставно преголема разлика во големината измеѓу Чендлер и Пимблет. Многу успешно го држеше Пимблет на дистанца малиот.
Инаку да, и јас го потценував Пимблет уште пред многу борби уназад, уште пред Тони Фергусон борбата.
Не сакам да го видам како шампион да бидам искрен, ликот ми е ДДП и Стрикланд тип на борец, ептен лош за око, али функционира.
Сакам да го видам против Топуриа.
........
Волкот заслужено до појас. Имаше моменти во кои се опушти и сакаше да си го мери со Лопез, али за кратко се враќаше во нормала и со правилната стратегија.
Едностано Лопез беше ликот кој подвали. Дечкото има премногу сила но како да се штедеше. Не знам дали после првата рунда кога Волкот го зашемети, како да изгуби самодоверба, или па се исплаши за гас-тенкот.
Едно е јасно... ликот е преопасен само во клинчови и на ептен мала дистанца. Не знае да упали комбинации и да нанесе штета од дистанца, а тоа Волк добро го искористи.