- Член од
- 19 март 2013
- Мислења
- 4.003
- Поени од реакции
- 6.349
Мене ме интересира дали ќе се охрабри Махачев до крај на кариерата да се бори против некој класичен велтер? Половина од најзначајните победи му се против поранешни или моментални 145-ки.
Мислам, секоја чест за неговата и на Хабиб кариерата, ама најмногу профитираа од недостатокот на дивизии во UFC, конкретно некоја super lightweight/juniorwelter.
Добро рече еднаш Колби, поголем фрејм од него има, а се бори во дивизија подоле... Надвор од камп тежи 85-90 кила...
Уф богами во велтер сега има многу за бирање и тоа доста јаки противници. Гледам дека сака да иде дивизија погоре , Рахмонов , Белал па и Едвардс би биле тврд орев.

Има харизма детето. За Ислам ќе почекаме малце, ама ќе се најде некој кој ќе му земе мерка, под услов да не одигра како Кабиб. Кабиб имаше причина за повлекување, ама овој нема.Замисли секој од големиве шампиони да си се повлекуваше после неколку одбрани на појасот. Не иде тоа така.
. Ovie dagenstanskiov klan ne gi možam, epten se kurčat, i baš mi beše milo što pobedi Merab.