- Член од
- 11 април 2023
- Мислења
- 2.174
- Поени од реакции
- 7.336
Зборуваше Мирко Филиповиќ пред неколку години во еден подкаст дека ги обезвредиле титулите во кик боксот на светско ниво и дека има многу организации, па така може многу лесно да каже некој дека е светски шампион.Како аматерски се важи ова, така?
Штитници на нозе, кациги, ограничени удари со нозе, за клинч да не збориме...Зборуваше Мирко Филиповиќ пред неколку години во еден подкаст дека ги обезвредиле титулите во кик боксот на светско ниво и дека има многу организации, па така може многу лесно да каже некој дека е светски шампион.
Аперкатот генијален, али мене ме купи со шмекерскиот потег после тоа.Го виде ли некој аперкатот од Раунтри?
Ау човече, страва.
Еден од подобрите аперкати кои сум ги видел досега.
Конор МекГрегор во обид...Овој Колби која маскота е станат, дворски шут то чудо нешто.![]()
Na momenti e dosta cringe, ali vo globala dobar trash talk ima Colbi. Jas sum fanКонор МекГрегор во обид...
Татко му на Леон бил криминалец, наводно лидер на некоја група. Сакам да победи Колби, ама гомно од човек е, сите го викаат истото за него. Само Фергусон да извојува победа.Na momenti e dosta cringe, ali vo globala dobar trash talk ima Colbi. Jas sum fan
Ne trebase za tatko mu da zboruva na presot, Edwards ne mozese da se iskontrolira. Normalno, pocinat bil tatko mu.
Inace nikoj ne mozi ko Konor. Ne veruvam da go kopiraat nego, no ocigledno go kopiraat stilot, a to e "get inside his head".
Не го знаев ова.Татко му на Леон бил криминалец, наводно лидер на некоја група
Погледни го пресот. Англосаксонскиот свет за вакви работи вика „hit a nerve“.Не го знаев ова.
Иначе Стрикланд воопшто не ми делува за ментално неспремен борец, баш обратно јас мислам...
Ама trash talk пред и после тој уплашен поглед по нападот од Мавидал на улица не делува исто.Na momenti e dosta cringe, ali vo globala dobar trash talk ima Colbi. Jas sum fan
Ne trebase za tatko mu da zboruva na presot, Edwards ne mozese da se iskontrolira. Normalno, pocinat bil tatko mu.
Inace nikoj ne mozi ko Konor. Ne veruvam da go kopiraat nego, no ocigledno go kopiraat stilot, a to e "get inside his head".