- Член од
- 15 јануари 2012
- Мислења
- 652
- Поени од реакции
- 192
JokИ наравно да бидеме сериозни во истите намери.Да нема зезање и да се има јака организација.Не е битно дали е ладно или топло. п.с. Само јас сум девојче у целиов муабет?
JokИ наравно да бидеме сериозни во истите намери.Да нема зезање и да се има јака организација.Не е битно дали е ладно или топло. п.с. Само јас сум девојче у целиов муабет?
( блогер сум) имам филозофски моменти. ај оф топик е тоа да не коментирам.Нормално дека е така, со сила нема ништо. Јас го пишав постот само во случај да и оној мал процент да навистина има нешто непознато таму се оствари. Тогаш адреналинот цел живот ќе ти биде на високо ниво
Но нејсе, собиранки и остали ствари се секогаш добредојдени. Патот кон непознатото - звучи некако премногу филмски
ТОП!!! Ми требаше да знам дека има уште некоја девојка овде
Ima, ima. Ne si sama( блогер сум) имам филозофски моменти. ај оф топик е тоа да не коментирам.
Btw фино е како ние форумџии се разбираме .
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 09:47 ---
ТОП!!! Ми требаше да знам дека има уште некоја девојка овде
Оваа куќата во Црниче ли е?https://www.facebook.com/photo.php?v=236273416449429&set=o.137872962956554&type=3&theater
eve nesto za talkaci,
zasega samo ova uspeav da go najdam
ke ima i druga epizoda mada i ova ne e cela samo najava
Да, тоа е замокот во Црниче...Оваа куќата во Црниче ли е?
Другарка ти му го познала гласот на некој наркоман? Си видел звонче кое не е приклучено во струја да звони? И тоа да не е наркоманска работа? Таа другарка ти од што се плаши а и има зошто да се плаши, си наоѓа причини кои се за нејзе се разбирливи за да помалку се плаши.Конкретно за фамозниот зелен замок во Црниче, ако ја прочитате темава од почеток, ќе видите дека има повеќе постови во кои е објаснето за неа. Сумирано: Куќата не е опседната туку има уникатно архитектонско решение кое придонесува за нејзината мистичност. Некои форумџии посочија дека истата е дувло на наркомани а не на духови и исто така поради нив и се слушаат гласови. Конкретно јас имам другарка од Црниче и истиов муабет ми го потврди.
da i nie vleguvavme vo edna bidejki sakavme da naprvime nekoi sliki no koga vlegovme vratata odpozadi sama se zatvori ednas pak otidovme pocnavme da mavame so kamenja i ima eden prozorec skrsen od tamo tri pati se vide kako da pomina covek ama so mnogu golema brzinaЈас знам во Струмица имаше една куќа, не опседната со духови, туку им фрлиле магија на луѓето и само лоши работи се имаа случувано..Лично детето ми има раскажувано и верувајте многу ме потресе...А за куча опседната со дохови како што знам до сега во Струмица се нема случено...
da i nie vleguvavme vo edna bidejki sakavme da naprvime nekoi sliki no koga vlegovme vratata odpozadi sama se zatvori ednas pak otidovme pocnavme da mavame so kamenja i ima eden prozorec skrsen od tamo tri pati se vide kako da pomina covek ama so mnogu golema brzinaЈас знам во Струмица имаше една куќа, не опседната со духови, туку им фрлиле магија на луѓето и само лоши работи се имаа случувано..Лично детето ми има раскажувано и верувајте многу ме потресе...А за куча опседната со дохови како што знам до сега во Струмица се нема случено...