K'смет

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Dzings напиша:
Dzabe ti e akal ako nemash k'smet! Ostaj tie raboti!
Ахххх па тоа за тебе можиш да си зборвиШ... за мене не :helou:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Jas samo se posluziv so tvojata skapocenost za da objasnam kako ne treba da mislat lugeto! :smir:
A ako mislish deka nemash k'smet togash: pat pod noga i da go pobarash, sigurno pie negdeka, dva shamari i ke viknish malku i nema da imash problem! :star:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
така се тешеле на времето старите, кога нешто немало да им оди од рака

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Dzings напиша:
Jas samo se posluziv so tvojata skapocenost za da objasnam kako ne treba da mislat lugeto! :smir:
A ako mislish deka nemash k'smet togash: pat pod noga i da go pobarash, sigurno pie negdeka, dva shamari i ke viknish malku i nema da imash problem! :star:
Јас не реков дека така треба да мислат луѓето:)...кажав што мислам јас, зашто знам дека кај мене така функционира:)...нешто е прелесно а нешто е тешко за добивање....а за к'сметот не му ја мислам...дури не шамари и неколку пендреци би му тргнала :pos: само подалеку од мене:icon_lol:

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
ima edna stara izreka: rodime majko so k smet i ostavi me na ulica. a ako ti trgne ke trgne ama ako ne...:))

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Како и да е треба да се потрудиш... Е сега некој го има повеќе зошто викаат "роден е под среќна ѕвезда" или к'сметот го служи :smir:
А може и да не е така.:toe:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Некои работи ми успевале без многу труд и мака,а некои со многу мака,а исходот бил...занемарлив,па затоа и мислам дека ако имаш к' смет,полесно ти оди,ако немаш џабе ти е се!Затоа старите и ја измислиле поговорката -роди ме мајко со к'смет и фрли ме на патот!

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Сите имаат к'смет,ама некои лош...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па имаме к`смет... Сега се знае за се треба труд. Неможе се само да ти дојде ако не земеш малку да поработиш.

N

Nephthys

Гостин
Верувам во малер!!:helou:
Кога се трудиш да испадне се ок а на крај работите искачаат катастрофални.Верувам во марфиевиот закон:\Кога мислиш дека работите не можат да тргнат на полошо ,ке тргнат и тоа по нај лош можен редослед.
Паралелно на ова верувам дека постои ксмет,само чекам он да почне да верува во мене!:jaj:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Па порано немав многу среќа.На пример во средно..од 10 лекции,9 ги научив само 1 не и оп,одма таа едната ми се падна и си добив лоша оценка.Е ова се случуваше цело средно.И така и за ред други работи.
Ама сега некако ко да е сменето то,па полесно ми одат работите од рака.:wink:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Охоооо за среќа имам многу. Не знам од каде да почнам да раскажувам. Ај да не зборам да не се орочим (=

Член од
31 март 2008
Мислења
2.577
Поени од реакции
1.879
понекогаш работите ни се погаѓаат по наше,
додека понекогаш дури и при огромно количество на вложен труд тие не одат во правецот во кој што ние сакаме

така да понекогаш имам ксмет, а по некогаш не

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Јас си верувам дека сум си родена под среќна ѕвезда и морам да признаам дека досега тоа чувство не ме изневерило,,односно к-сметот...Можеби причината е и во мојата верба,,верувам во сопствената среќа и ја уживам максимално :smir::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom