Kој ви е омилен алкохолен пијалок?

каков алкохол највише локате?

• Вкупно гласачи
    1.218

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Коњак и пивце може и нешто споредно винце црвено пример али овие двете ми се омилени и ке се користат деновиве:vozbud::vozbud:

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Пиво, Вино, Коњак, Водка и Малибу!
П.С. И ликер од лимон со леден чај од лимон е многу добро! морате да пробате!:helou:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Зошто бе, зошто бе, зошто сум гласала за вотка? :tapp: Кој ѓавол ме натерал да направам таква неправда? Под какви дејства сум била тогаш за да направам таква кардинална грешка? Омилен алкохолен пијалок убедливо ми е пивото, не лажам, жими се, најомилен ми е, го обожавам, се колнам во овој мик!!!

:)

Член од
16 септември 2008
Мислења
34
Поени од реакции
1
Definitivno vinoto mi e omilen alxoxolen pijalak!!!Bilo kakvo belo,crveno,rozevo,crno,samo vino si sakam!!!:cug:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Nijeee vodkaaa Rakijaaa...ama nocas udaraaa...Tuga mi e velikaaa Velikaaa ko Rusijaa....
isto taka i mnogu pivo lokam i mnogu mocham posle...epa malo kure voda ne drzi so da praam:)

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
ВИНООО :vozbud: Особено црно...За мерАк ... Било каков алкохолен пијалок може, само да не е пиво :pov:

Член од
13 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
crno vinoooo crne ociii... sve e crno oko mene...tek ponekad njene oci u plamenu zatrepereeee... def crno vino u kombinaciju ss koka kolu...bambus-ZAKON. mwa:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom