Kој ви е омилен алкохолен пијалок?

каков алкохол највише локате?

• Вкупно гласачи
    1.218
T

Torchyrus

Гостин
Коњак нај јако уште па ако е со ред бул мешано аууу
Иначе текилата мн ја отпив од кога се напраив земја воздух еднаш од нејзе неможам да ја мириснам никако ...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Виски,бурбони ми е омилено.Ама тие се доста скапи за да ги пијам во дискотека(300 ти е чашка добро виски).

Tako

Student
Член од
26 октомври 2011
Мислења
23
Поени од реакции
11
Pivo (rang lista) :
1)Toceno skopsko u zlate (do vero)
2)Skopsko od prodavica
3)Dab (prodavnica-ako nema skopsko)

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Обожавам водка (квалитетни само) и сите видови на ликери ...поготово Baileys ми е најбољи на свет! ;) лошото е што можам да претерам пошто не го осеќам колку ми е сладоккк и се губам:ROFLMAO:
и да пијам и вино црно исклучиво на вечери прилики ручеци уз јадење:)
baileys_mothers_day.jpg baileys.jpg

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Виски и добар коњак..али не по дискотеки пошто ако ги пијам овие по дискотеки ќе треба станот под хипотека да го стаам :pos:

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Зависи од период. Моментално црвено винце највеќе ми лизга.

Член од
30 август 2011
Мислења
17
Поени од реакции
6
Само две работи
1.Grey Goose-Red Bull
2.Southern Comfort

P

puppete dolly

Гостин
вотка,смирноф по можност..рум..бакарди

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Прво све е до атмесферата фор егзампл не се пие сам целиот заникаде него да има што спомнав стратосфера да има магија хемија биологија да си кул разбираш иначе у виното е истината ракија не иде со баклава него со салата вино со месо и така али атмосфера пред и се разбира се.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
Водка и текила, водка обавезно да е со или цеден лимун или со швепс... а текила ми отвара очи особено коа искачаме у петок, а ја станата од 6 наутро, и за да се доизнапијам до 05 следното утро ептен ме дигаат по некој шатер од текила на секоја втора чаша водка, пробајте можи вас ќе ве дигне или ќе ве однесе на токсикологија:icon_lol: зависи што метаболизам имате.:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom