може и со кока кола не зезаЈ :icon_biggКоњак, најчесто чист со 2 коцки мраз, а може и со ред бул
кој нашол да каже...Гледам пиво има во анкетава и си гласав за пивцето нормално...не си го давам јас Скопското ниту за 14 добри Скопјанки (малце ќе подразмислам, ама сепам не го давам Скопско-то).
Иначе тепам јас и црвено вино...и Смирноф....и коњак....и домашна жолта си консимирам чат-пат.
А што се однесува до алкохоличаркава два поста над мене.....оти пиеш кад ти шкоди мор?
Поштуем...зависи од пригоди неможам цел живот коњак да љокам еве летно време цепкам пивце ...со другари мааме винце надвор ако седиме а ако излезам негде у дискотека или нешо такво мавам коњаче :icon_razz:icon_razz:icon_razzГледам пиво има во анкетава и си гласав за пивцето нормално...не си го давам јас Скопското ниту за 14 добри Скопјанки (малце ќе подразмислам, ама сепам не го давам Скопско-то).
Иначе тепам јас и црвено вино...и Смирноф....и коњак....и домашна жолта си консимирам чат-пат.
А што се однесува до алкохоличаркава два поста над мене.....оти пиеш кад ти шкоди мор?
па нормално се враќаме на коњак. Кога и да излезиш сигурен си дека бар за него ќе имаш паризначи пак се враќаме на коњак....ем убаво ем економично значи кој го измислил алал нека му е