Јувентус - Милан (Jan. 10th, 2010)

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во дуелот?

• Вкупно гласачи
    181
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Sakam Milan da pobedi...no mislam deka Juve ke pobedi!

Vo vakvi derbi natprevari malce se zema predvid formata...i na dvete ekipi pobedata im e mnogu znacajna moralno!

ова моментална форма немало потреба да го пишувате дерби натпревар е, а обично во дербињата нема никаква врска формата.
мој тип, победа за Јуве за малце да се замрси борбата за 2 место :)

Како што кажав и во една друга тема, ова е натпревар од посебно значење за двата тима. Имено, победникот ќе биде поблиску до втората позиција, а наградата за тоа е продолжен одмор. Втората екипа нема да мора да игра едно преткфалификациско коло во ЛШ па припремите ги почнува подоцна. Значи, додека едните ќе р'мбаат, другите ќе се сончаат со жените/девојките, така да не е шала... :pos2:

Сеа, шалата настрана, мислам дека ќе биде неизвесен натпревар и дека ќе паднат голови. Малку повечко шанси му давам на Јувентус поради домашниот терен и затоа што мислам дека сепак во моментов се нешто подобра екипа. Но ништо не е исклучено резултатски. Се надевам на нерешен резултат.

Преку таквото ми е од сезнајковциве од Интер.
Дечко првите три одат директно У ЛШ.
Долга е сезоната, 8 бода имате предност кои можат да се намалат на 5, а тек е полусезона, со еден мизерен Киево едвај тепавте, чекај малце, нема секој меч да ви дозволуваат судиите ракомет, а може да ве трефне и вас кризен период па че плачете.

И би ве замолил да се задржимо на Јуве и Милан ок и нормална дискусија , вакви "високоинтелегнти" постови jok. ??

Уште Адриано да се јави со неговите 10 акаунти и да каже дека Лусио е за 3 односно 4 класи бољи од Неста и Киелини и отиде у К*р темава

Во овој натпревар нема да биде пресудна формата туку моменталната мотивација пред натпреварот и пристапот кон истиот. Јуве се во мала предност поради домашниот терен па да се надеваме дека натпреварот ке биде интересен и да не биде некој од типот ’’ на ти ја - дај ми ја топката ’’ како шо се има случувано порано меѓу овие екипи т.е. да се задоволат со почетниот резултат 0-0 . Нека победи подобриот и посреќниот, и среќата е и те како битен фактор во многу случаи во фудбалот. La Juve siamo noi. :wink:

абе што се однесува до мене и двете екипи ке имаат проблеми со составување на стартните 11 и мислам дека тоа предноста кај интер шо нема толкави проблеми околу составот едино сеа со им се повредиа неколки играчи и тоа што ето им замина за купот на африка али тоа е тоа нека победи подоброт FORZA JUVE !!!!! CAMPIONI

Очекувам победа на Јувентус со повеќе голови и интересен натпревар.Милан е без Пато и Седорф,посебно ме радува што овој вториов не игра пошто на него му лежи Јуве за давање голови.

Јувентус и покрај победава е во лоша форма,ама сепак е Јувентус,со играч како Дел Пиеро кој може да го реши натпреваров.

Милан зема залет,се консолидираа ама без Пато се дупло послаби.Роналдињо се врати во форма и ќе биде клучен играч.

Повеќе е во незгодна позиција Јувентус пошто нема да играат Касерес,Трезеге,Каморанези и Сисоко.

Очекувам интересно дерби,она вистинското дерби на Италија:smir:

Би ги замолил да не лупаат глупости овие од Интер фан клуб,ако имаат нешто нормално да пишат добро,а ако не тогаш нека не ја ни отвараат темава.

Forza Јуве

0-3...
Мислам дека ќе биде натревар сличен на оној Јуве - Баерн...
Мое мислење...

Милан со пола тим да игра, како што се моментално во форма ќе победат... така да типувајте ја 3+ бидејќи ќе има голови во мрежата на Јуве :)

Ја забраев дека Касерес нема да игра, што ме радува. Според мене Касерес е најдобриот играч на Јуве сезонава, и задачата му е олеснета на Роналдињо да продре по таа десна страна на Јуве повеќекратно. Зденко ќе го варди :pipi:

Што мислите за утакмицава. Јас како фан на Јуве сакам и очекувам победа, али ќе биде многу тешко: Трезеге е повреден, Јакинта исто, Цезарес има црвен, Буфон нема да брани а нема да го има ниту Каморанези во средниот ред...
Се надевам на победа...

Што мислите за утакмицава. Јас како фан на Јуве сакам и очекувам победа, али ќе биде многу тешко: Трезеге е повреден, Јакинта исто, Цезарес има црвен, Буфон нема да брани а нема да го има ниту Каморанези во средниот ред...
Се надевам на победа...
Знаат да изненадат Јувентус се си бива :toe:

Се надевам на победа...

Ако мислиш на Касерес, си завршил работа...

п.с. Марли без нервози, наш си. И немој да ми речеш дека си сериозен во оној твој последен пост. xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom