ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Не се разбираш затоа зборуваш. Сигурно си богато скопјанче :cautious: колку за информација повеќе од половина што се возат тераат на шверц ...
Статистикава врз база на кое истражување ти е направена?
И богат сум, нормално. Иначе да не бев немаше у авотбус да се возам

Статистикава врз база на кое истражување ти е направена?
И богат сум, нормално. Иначе да не бев немаше у авотбус да се возам
На база на пензиониран шверцер :)

Како со ЈСП да стигнам до кафаната Златно Буренце во кисела вода,во кои автобуси треба да се качам за да стигнам и на која по ред станица да се симнам за најблиску да ми биде од ресторанот.На пр. 4тата станица од градска или некое друго "референтно тело" што е познато :D

Како со ЈСП да стигнам до кафаната Златно Буренце во кисела вода,во кои автобуси треба да се качам за да стигнам и на која по ред станица да се симнам за најблиску да ми биде од ресторанот.На пр. 4тата станица од градска или некое друго "референтно тело" што е познато :D
Златно Буренце не се наоѓа во Кисела Вода, туку до Љуц, блиску до фискултурно и до МВР.
Нема автобус што застанува во близина, ама зависи од каде доаѓаш можам да ти објаснам...
Можеш да одиш со 24 и со 16, ама да се враќаш после тоа едно 500 метри пешки...
Од која насока идеш?

Златно Буренце не се наоѓа во Кисела Вода, туку до Љуц, блиску до фискултурно и до МВР.
Нема автобус што застанува во близина, ама зависи од каде доаѓаш можам да ти објаснам...
Можеш да одиш со 24 и со 16, ама да се враќаш после тоа едно 500 метри пешки...
Од која насока идеш?
Оди и таму автобус на ЈСП и на приватниците со број 9 но од Клинички до Т поле од тука поминува

Оди и таму автобус на ЈСП и на приватниците со број 9 но од Клинички до Т поле од тука поминува
Знам дека оди 9-ка, ама тоа му доаѓа втора станица на деветка (застанува на 300 метри од Буренце, па врти позади Рамстор), сигурно нема да оди до клинички и таму да фати автобус, па да се симне на наредна станица хахаха
Затоа го прашувам од која страна доаѓа, па од тоа зависи кој автобус би ми го препорачал :D

Не се разбираш затоа зборуваш. Сигурно си богато скопјанче :cautious: колку за информација повеќе од половина што се возат тераат на шверц ...

Пријател, немора да си богат(о) (скопјанче ха) за да платиш карта 35 денара у автобус (или 30 на билетара)! Застани на семафори, проси 20 мин ќе ги збереш...

Пријател, немора да си богат(о) (скопјанче ха) за да платиш карта 35 денара у автобус (или 30 на билетара)! Застани на семафори, проси 20 мин ќе ги збереш...
Е што кажа сега да знаеш... ќе си пресудиш.:kluc::несвест::nesumjas::yid::zver:

latest

Можам да ги плукам ЈСП до 101 и назад, ама никогаш нема да разберам некој да не плаќа карта.
Ако немаш пари, не се вози да му се сневиди.
Или биди уште поголем фраер, оди со такси до некаде, и избегај му на шоферот. :cautious:

И ? Ги собра ли 35 денара за карта? Да не треба да организирам да ти донираме? Шо знаеш може ќе се соберат и за една карта од 10 возења ако си до толку шворц.

Последно уредено:
И ? Ги собра ли 35 денара за карта? Да не треба да организирам да ти донираме? Шо знаеш може ќе се соберат и за една карта од 10 возења ако си до толку шворц.
Дрво :facepalm:
:pos:

За колку време стигнува 41 од првата во Драчево до Тинекс во К.Вода(Дуња, Технички...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom