пред некој ден се качив во 47а (од Љуботен што иде) никогаш не сум се качил зошто тоа ти е како подвижна зоолошка. Знаете какви се во странство зоолошките така? Се возиш во бусче и гледаш околу тебе животиња, диви ѕверки, и сето тоа. Е па ова е обратно сите животиња се во автобусот и ти ги гледаш обично од надвор само што сега се качив (беше по празна). АУУУУ тој автобус усфари бил само за животните, не застанува на автобуските освен ако нема некој за симињање. А сите тие ни К од карта немаат. Контрола ?? хахахаха
па кој е луд да се стави кај лавот во кафезот хахаха.
А друо што ме курчи што пред некој ден ми одеше да ги отерам у пичку матер.. е дешавка во 8мица од кај Орце (гимназијата) станицата накај бутел, се качувам и ете ти ги контролорите на врата И ЗНААТ дека усфари имаат слободни средношколциве и пак ги малтретираат. Едно дете го засрами пред сите(гужва на влез) зошто не извадил слободната на време и го избрка да ја извади па последен да влезе. Како бе не се испречи некој со карактер, некој со здрав разум да се побуни да им рече АЛОООО у чаир НЕКА ПРАИ ТАКА ебате контролори и се.
Се каам како не го отерав у пичку матер да направам гомно од нив ебате системот ебате