ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Има ама ќе се окозиш додека отидиш,прво треба да идеш на последна двојка и да чекаш автобус го има 4 или пет пати во текот на денот (ќе видиш на страната на јсп) ама после и за враќање пак треба да го штимаш у колку саат ќе се вратиш со еден збор големо малтретирање е ако ме прашаш мене од искуство.
:(

Абе има линија која вози до Матка?

Возен ред за линија број: 60 за датум:28.08.2011, Неделен Возен Ред​

Тргнува од: Тргнува од:

Транспортен центар Матка,Горна Матка

Период од Дексион до Матка 5:50 / 6:55 / 10:35 / 11:35 / 12:50 / 16:00 / 17:10 / 18:10 / 19:35 / 20:45 / од Дексион до Горна Матка 5:50 / 6:55 / 10:35 / 11:35 / 12:50 / 16:00 / 18:10 / 19:35 / 20:45
од Матка до Дексион 6:30 / 7:30 / 11:10 / 12:10 / 13:30 / 16:40 / 17:35 / 18:45 / 20:15 / 21:05 / од Горна Матка до Дексион 6:20 / 7:20 / 11:00 / 12:00 / 13:20 / 16:30 / 18:35 / 20:05 / 21:15

Ти пратив неделен дека утре ќе одат по овој распоред. :)

А последна 2-ка кај застанува? Горна Матка, Долна Матка..овие уствари села се? И ова Дексион шо е?

Дексикон ти е последна 5ка. А 2ка у Сарај и е задња станица.

Ај вака накратко. Мене ми треба превоз од Железничка до езерото Матка. Ајде опишете рута и автобуси...вака ме збунивте со 2-ки 5-ки Дексиони :pos:

Ај вака накратко. Мене ми треба превоз од Железничка до езерото Матка. Ајде опишете рута и автобуси...вака ме збунивте со 2-ки 5-ки Дексиони :pos:

Фати петка од железничка, симни се кај Тинексот во Ѓорче или било која од тие 2-3 станици потоа. После фати двојка и симни се на последна двојка. После или пешки или фати го овој автобусов 60ка.

абе затоа ќе си извадиш кредит, ќе си земеш кола и нема пензионери, вакви-такви. ќе поминеш со количето и ќе им свиркаш на сите што чекаат да се возат во сосмрдениот автобус.....:D колку убава идеја........

абе затоа ќе си извадиш кредит, ќе си земеш кола и нема пензионери, вакви-такви. ќе поминеш со количето и ќе им свиркаш на сите што чекаат да се возат во сосмрдениот автобус.....:D колку убава идеја........
Знаев дека некој ќе се јави со ваква иронична идеја :icon_lol:

Вторник или Петок :mad::mad::mad: Ако успеам да влезам среќен сум! Уште од сам влез слчушам гереатрија како дебатира и прави важни политички анализи (опасно беше за кампањата) потоа бабати дрндаат за турски и цигански серии, а некој прензионер ти кашлка во врат!!!:mad:

Ипак иди со 60-ка, пешки одењето ти е низ АлКаеда-УЧК маала. Глеам дека тој мал факт не ти беше кажан.
Ама за 60-ка пишува дека од Дексион трга :( А те носи баш до Матка?

Ама за 60-ка пишува дека од Дексион трга :( А те носи баш до Матка?
Од декснион трга само во саатниците во кој е посочено дека баш од таму се поаѓа. Инаку си трга од железничка.
Ако ти треба баш во тој саат кога има само од дексион, ондак оди со 5-ка до таму и после фати си 60-ка. Верувај многу подобро отколку да одиш од таму пешки:D

Од декснион трга само во саатниците во кој е посочено дека баш од таму се поаѓа. Инаку си трга од железничка.
Ако ти треба баш во тој саат кога има само од дексион, ондак оди со 5-ка до таму и после фати си 60-ка. Верувај многу подобро отколку да одиш од таму пешки:D
Е па во неделен возен ред само од Дексион трга :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom