ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ако си нормален...Те нервирало што мали деца седат ?Да не сакаш да стојат случајно ?! Нема шанси да се додржат да стојат,ја немаат таа сила да не струполат доле по автобус за разлика од старите луѓе кои колку-толку може да се додржат ,но сепак ќе ги болат само нозете,а сигурно нема да се струполат доле :uvo:

Значи според Вас јас сум ненотмален. Ве молам бес навреди!!! Мене не ме навредило тоа како што велеите Вие... Малите деца можат родителите да ги земат во скут и да го ослободат местото на постар човек. Никаде не споменав дека треба да стојат...

Среќна ти нова година и се најдобро во истата.

Значи според Вас јас сум ненотмален. Ве молам бес навреди!!! Мене не ме навредило тоа како што велеите Вие... Малите деца можат родителите да ги земат во скут и да го ослободат местото на постар човек. Никаде не споменав дека треба да стојат...

Среќна ти нова година и се најдобро во истата.

Ааа...Епа извини брат погрешно сум те разбрал:smir:Нека ти е и на тебе среќна нова година и нека ти биде се најдобро во истата...Извини уште еднаш :smir:

Фактот што чекам проклета 16-ка на автобуска и се смрзнувам затоа што доста често касни или пак воопшто не доаѓа па убаво си се изначекувам додека пристигне следната! Значи врти го како сакаш - ќе се СМРЗНЕШ! А да не зборам па за некои од рели возачите кои очигледно го утнале видот на транспортно возило!!! :icon_neut

Дали тоа јас не слушнав убаво... ама владата, предизборно им дава на пензионерите и вторник како муФте ден за автобус?

Сигурно се шегуваш, тоа не смеат да ни го направат...

Не смеат да го направат тоа.Ако е за политика и гласови, тогаш можеби ке добијат од пензионерите ама сигурно ке изгубат од младите гласачи меѓу кои и јас сигурно.Им дадоа екскурзии и петок слободен превоз што беше премногу ама ајде им го дадоа и сега уште и вторник?И така се гужви по автобусите, и така доцнат и така се расипуваат на сред пат и многу пати ради нив не стигам на време па сега уште и вторник дупло гужва да се пуни? Епа не се самци имаат фамилија нека им пазарат тие.Премногу ке биде 2 дена фулл автобусиве да идат.

Ако им дадат и во вторник ке биде убиство LoL.Во петок не се издржува кога си идам накај дома со 57.Неможам и вторник да ја замислам истата слика :jaj:

Тепачка за воздух по автобуси уште еден ден во неделата. Lovely...
Дај поубаво пензионерски линии нека пуштат отколку вака војна да се води.

Изгласаа денеска:pop: На денешен ден ја изгубивме битката за живот во автобусите :pos:

Среќна нова година до ЈСП.

Знам го бе , во 5ка е ‘озвучење‘ овој...:)
Ко автомат е чоекот , чим се качи/симне некоај цура...иде едно ‘чао бамбина‘...
И праи кругче од 360 у место , и пак истата песна...:vozbud:

Кој ќе се расправа уште еден ден у неделата -.-

Пак ли овие младиве, кои безобразно се возат до училиштата и факултетите, ќе им сметаат на невините зафатени пензионери, кои се шетаат толку облигаторно со автобусите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom