Не си се погодил во правиот автобус во право време![]()
Може да е до тоа. Мада 57 стално е фул.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си се погодил во правиот автобус во право време![]()
а да почнат градските татковци да ви купуваат на сите по ЕДЕН автобус, а? ако не ви се вози со автобус, има такси, има велосипед, има пешки, имаат родителите автомобил, имаат другарите автомобил, постојат и мотоцикли..многу бе разгалени вие мамини дечиња?
Ваков коментар коа ќе слушнам сакам ќенефот да ми е поблиску.а да почнат градските татковци да ви купуваат на сите по ЕДЕН автобус, а? ако не ви се вози со автобус, има такси, има велосипед, има пешки, имаат родителите автомобил, имаат другарите автомобил, постојат и мотоцикли..многу бе разгалени вие мамини дечиња?
Ваков коментар коа ќе слушнам сакам ќенефот да ми е поблиску.
Коа ќе мењаш автобуси, капнат едвај чекаш кревет да фатиш, а треба да се буташ со топлпа старци, тогаш помисли си еј, баш сум мамино галениче, се ми смета.
Родителите да имале автомобил е тогаш ќе си бевме мамини мази, па немаше да кукаме овде.
Такси има, има да, ама за истите погоре.
Ќенеф, викам јас.
Гарантирам бре дека не си се возел. Вторник само да се возиш ќе знаеш зошто има вакви коментари.не бе, ти си се возел..
мене ќенеф ми треба кога ќе слушнам млади деца како не сакаат да видат старци во нивна близина, па како се грозат, па како полека се движат па леле овие како смрдат па оваона а треба да сватат дека и тие самите еден ден ќе бидат старци.дека родителите полека им стануваат старци а нивните баби и дедовци веќе се старци.а за од пеМзијата сакате да им скубните, а? а од баба питата сакате да апните,а?велам, многу галени сте денешниве деца.
а да почнат градските татковци да ви купуваат на сите по ЕДЕН автобус, а? ако не ви се вози со автобус, има такси, има велосипед, има пешки, имаат родителите автомобил, имаат другарите автомобил, постојат и мотоцикли..многу бе разгалени вие мамини дечиња?
Јас би рекол дека ти си разгален што имаш можност да се возиш со такси и да имаш сопствена кола/мотор.
јас разгален? работам и заработувам од својата 20-та година,веќе скоро 22години
а со градски автобус во Скопје сум се возел повеќе од тебе со се твоите другари заедно, а не знам дали вкупно 5-пати имам седнато поради тие "грозни" и "досадни" старци.како бе не ви е срам?годините да ви ги имам, умот да ви го немам
![]()