ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
И да се пуштени, 100% фреонот не е дополнет, дува воздух онаков ко некој да прдел 3 дена :D
Ужaсение е у сфaки случaј и сo пуштени и непуштени клими, у кoнтињер бoље мирисa. Јебигa, силoм прилике се дешaвa дa се вoзнеш..
Да, сега се возев во 24ка ладно камен
Пред некoлку денa и денес се вoзев вo 9-кa, aбер немa oд клими. Изглеa пуштaњетo нa истaтa зaвиси oд вoлјaтa нa севишниoт "мaјстoр". Ние "кoмпирите" сaмo ќе се тркaлaме и тaкo тo.. :)

11289100_979514092067599_7326052169516284880_o.jpg

:pos: :pos: :pos:

Автобус од Саем до Лептокарија или Борис Трајковски салата има?

Автобус од Саем до Лептокарија или Борис Трајковски салата има?
12ка, ама од градски тешко дека ќе ја начекаш, многу е ретка, најчесто ја има приватна.
До СЦБТ мислам дека нема автобус што иде, најблиски нешто ти е 8ца или 15А, ама не поаѓаат тие од Саем :(

12ка, ама од градски тешко дека ќе ја начекаш, многу е ретка, најчесто ја има приватна.
До СЦБТ мислам дека нема автобус што иде, најблиски нешто ти е 8ца или 15А, ама не поаѓаат тие од Саем :(
Од кај точно тргнува 12ка, блиску до саем? Или дали барем поминува во близина?

Поминува блиску до саемот. Тука некаде е и почетната (ама не знам точно). Иначе 12ка поминува и до паркингот на Филозофски/Филолошки, тука се качувам јас (на 10 минути пеш од саем).

Поминува блиску до саемот. Тука некаде е и почетната (ама не знам точно). Иначе 12ка стои поминува и до паркингот на Филозофски/Филолошки, тука се качувам јас (на 10 минути од саем).
Да, да, и јас се враќам често од факултет, ама не е ова за мене, за другарче е што му треба транспорт од Саем до Лептокарија. А ја не сум се враќал никад со автобус од Саем навака, па затоа прашувам :)

Да, да, и јас се враќам често од факултет, ама не е ова за мене, за другарче е што му треба транспорт од Саем до Лептокарија. А ја не сум се враќал никад со автобус од Саем навака, па затоа прашувам :)
2ка е уште подобро. Карши Континентал има станица, али државна само...

П.С. До СЦБТ проаѓа 8ка, ама поима немам дали ја има накај саем/Автокоманда, провери на страната на ЈСП.

Не знам точно, но мислам дека погоре ти помогнаа.

П.С. До СЦБТ проаѓа 8ка, ама поима немам дали ја има накај саем/Автокоманда, провери на страната на ЈСП.
Не оди 8ца натаму, накај Бутел оди :)

Важи ли преку лето слободната за четврток за студенти?

Луѓенца, има директна линија према Матка од железничка? Поназад мислам @Ilumious имаше пишано дека од Дексион има некоја, ама мрцварење е многу дотаму у пм 6 автобуса треба да сменам ...

едит : Најдов, 60-ка од Транспортен идела директ за Матка ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom