ХулахопкиСоТочки
Out of step with the world
Пуштијa клими пo aвтoбусите?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да се пуштени, 100% фреонот не е дополнет, дува воздух онаков ко некој да прдел 3 денаПуштијa клими пo aвтoбусите?
Пуштијa клими пo aвтoбусите?
Ужaсение е у сфaки случaј и сo пуштени и непуштени клими, у кoнтињер бoље мирисa. Јебигa, силoм прилике се дешaвa дa се вoзнеш..И да се пуштени, 100% фреонот не е дополнет, дува воздух онаков ко некој да прдел 3 дена![]()
Пред некoлку денa и денес се вoзев вo 9-кa, aбер немa oд клими. Изглеa пуштaњетo нa истaтa зaвиси oд вoлјaтa нa севишниoт "мaјстoр". Ние "кoмпирите" сaмo ќе се тркaлaме и тaкo тo..Да, сега се возев во 24ка ладно камен
Овој е будалион што шета низ град и се кара со сите возачи и коли и нон стоп гестикулира нешто
12ка, ама од градски тешко дека ќе ја начекаш, многу е ретка, најчесто ја има приватна.Автобус од Саем до Лептокарија или Борис Трајковски салата има?
Од кај точно тргнува 12ка, блиску до саем? Или дали барем поминува во близина?12ка, ама од градски тешко дека ќе ја начекаш, многу е ретка, најчесто ја има приватна.
До СЦБТ мислам дека нема автобус што иде, најблиски нешто ти е 8ца или 15А, ама не поаѓаат тие од Саем![]()
Поминува блиску до саемот. Тука некаде е и почетната (ама не знам точно). Иначе 12ка поминува и до паркингот на Филозофски/Филолошки, тука се качувам јас (на 10 минути пеш од саем).Од кај точно тргнува 12ка, блиску до саем? Или дали барем поминува во близина?
Да, да, и јас се враќам често од факултет, ама не е ова за мене, за другарче е што му треба транспорт од Саем до Лептокарија. А ја не сум се враќал никад со автобус од Саем навака, па затоа прашувамПоминува блиску до саемот. Тука некаде е и почетната (ама не знам точно). Иначе 12ка стои поминува и до паркингот на Филозофски/Филолошки, тука се качувам јас (на 10 минути од саем).
2ка е уште подобро. Карши Континентал има станица, али државна само...Да, да, и јас се враќам често од факултет, ама не е ова за мене, за другарче е што му треба транспорт од Саем до Лептокарија. А ја не сум се враќал никад со автобус од Саем навака, па затоа прашувам![]()
Не знам точно, но мислам дека погоре ти помогнаа.Од кај точно тргнува 12ка, блиску до саем? Или дали барем поминува во близина?
Не оди 8ца натаму, накај Бутел одиП.С. До СЦБТ проаѓа 8ка, ама поима немам дали ја има накај саем/Автокоманда, провери на страната на ЈСП.