ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој што поредовно се вози со 57.
Колку минути и треба да стигне до ГТЦ од кога ќе тргне, и колку и треба од ГТЦ до Заводот за вработување?
Од козле или Радишани ?
Ако е од Радишани за едно 20-25 мин но зависи ако има гужва во чаир

По сабајле не се пушта греење во двокатниве?
Се штеди ли на нешто ме интересира?

По сабајле не се пушта греење во двокатниве?
Се штеди ли на нешто ме интересира?
Не се штеди многу е ладно па греењето не може да постигне отвори затвори врата и топлината излегува надвор.

Не се штеди многу е ладно па греењето не може да постигне отвори затвори врата и топлината излегува надвор.
А на горниот спрат како е ладно ?
Да има вакви периоди кога не се пушта греење/ладење наутро, затоа што на мајсторот му е таман. Тоа се периодите кога не е баш многу ладно и не е баш многу жешко наутро (да речеме мај, јуни). Сум го забележал во 13, 26, 2А,16

Може утре да се вози гага само со индекс, без таа картичката што треба да се извади за возење во четвртоците ?

Може утре да се вози гага само со индекс, без таа картичката што треба да се извади за возење во четвртоците ?
Мислам дека не, затоа и треба да се вади таа картичка.

Него ме буни тоа што на картичката пишува 2014, јас ја извадив негде ноември месец. Али еднаш го прашав шоферот кога се возев, ми рече ок е. :unsure:

Мислам дека не, затоа и треба да се вади таа картичка.

Него ме буни тоа што на картичката пишува 2014, јас ја извадив негде ноември месец. Али еднаш го прашав шоферот кога се возев, ми рече ок е. :unsure:

На билетара ми рекоа дека не ни добиле за 2015 така да таа уште важи :)

Таман сакав прашањето да го поставам, а гледам веќе имам одговор.. Фала дечки :)

Што се однесува до климата..сигурно не сте се качиле во 22, шоферите климата ја пуштаат без исаф, па само се отвараат прозори, зошто температурата е сипаници да вадиш,а не пак таков наоблечен да се возиш...дехидрираш од што мораш воздухот да го навлажниш :D

10696283_10152755748986051_2809749267518053943_n.jpg

Колку од вас го практикуваат ова? :D

Само што ова ќе трае додека не го воведат смарт системот за плаќање на картите, како што знам Т-Мобајл го доби тендерот за ова и треба да го заврши оваа година, ама дотогаш добра акција :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom