- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 162
Песнава е нула. А за насловот да не зборам ...
Nema ni sto da se kaze za naslovot, samiot si kazuva se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Песнава е нула. А за насловот да не зборам ...
Ете и јас се престрашив и го пуштив спотот.Се сложувам дека џеј џеј почна длабоко да прави утки посебно од кога се подружи со елвир:kesa:Можеби од кога го нема најдобриот пеач собраа храброст да не бомбардираат со вакви песни.40 Минути собирав храброст да стиснам плеј..
Одкако го догледав спотот сватив зашто собирав храброст.
Не ми се верува ....
Знаев дека не требаат дури ни на А2 да ја даваат Лалола!
Не само вечерта туку и животот.Одбивам да го гледам, така да нема да ја слушнам песнава да не ми ја упропасти вечерта.:jaj:
Геј и пол.
чекај, уште не го виделе коментарот...нема кој да те гаѓа .... супер си е јован
Па тоа е страшното,кај нема некои квалитетни спотови па уште и на кој ке му текне ке ги режира.Биди текстописец,пеач,па сеа и спотови ке режирам,утре сигурно и ке глуми во театар.Биди си текстописец и не се бламирај.Нема секој харизма за пеач.нема кој да те гаѓа .... супер си е јован ...колку толку прави песни... и нека зборат џеј џеј..сите врескаа на таа песна по дискотеки и сите ја имаа во автомобил на цд .... и сега јадат го*на...немаат попаметна работа седат тука на форум по цел ден пишуваат глупости....и самите незнаат со себе што да прават...сонце не ги видело надвор .. па ај шлапајте тука..секоја чест на исклучоци...и ај тој што има коментирано за спотот..кажи ти каков спот би направил...кај тебе на нива или кај ??? и што го зборите џеј џеј ...btw Најдобрио спот на балкан..кажи некој подобар спот..ајде ....ако грешам исправете ме ...и само тој колку толку знае да напише текст во Македон
ија...тоа треба да се цени..а не дали бил со пудра и дали бил дигнат премногу..