Јосип Броз Тито vs Орце Николов

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа ќе одиш во ГУЦ и никогаш нема да паднеш година, само ќе треба некој да ти чува грб, а богами и фаца..:P
Е не зезај, сте наседнале на детски „грб и фаца“ моменти и мислите дека ако се нема тоа никој и ништо си. За секоја кавга потребни се двајца. Просјачка работа.

Е не зезај, сте наседнале на детски „грб и фаца“ моменти и мислите дека ако се нема тоа никој и ништо си. За секоја кавга потребни се двајца. Просјачка работа.
Ти може да ми кажуваш за кај тебе во Прилеп бајки како било, а ако не знаеш за ГУЦ подобро ќути си и не мешај се кога не знаеш за што е работата...

Од лично искуство и од другари вака по други школи вклучувајки го и орце,у јбт е некако по лабаво(ослободување од часови,екскурзии) али за тоа ке си го наплаќаш тоа коа ке дојде време за оцени.Да ми каеше некој у основно коа бев 5.00 дека биологија ке дојдам до таму да се мислам на полагање дали ке идам ке се изнасмеев.Така да све зависи што професори ке ти се паднат,и не слушај муабети од деца кое школо е лесно..Незначи дека ако некој книга не фаќа и проаѓа дека и ти ке проаѓаш така.Мислам дека последниве години у корчагин цела стара екипа професори се мења и младиве се полесни:)

Ма дои у медицина....женски колку сакаш, сите у бели мантили као у лудница се осеќаш :D

Ај кажете сега која е подобра гимназија од овие две, каде е полесно и каде има смер за информатика и технологии(комуникации)? :D

Пишете и искуства. ;)

Дете ни едно ни друго, од искуство ти зборам!! Ќе се заебеш таму нема такви струки и да има ти со никакво образование нема да се стекнеш мислам на она што ти го сакаш компјутери и телек... Заебано е нашево образование тука еве јас таму се запишав и се преебав,ништо посебно дигнати професори,сељаци,многу материјал тест секоја недела= 100% стрес па сеа ти види!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom