Joomla

• Креатор на темата Креатор на темата vasildb
  • Време на започнување Време на започнување
еве што пишува кај нив...
Контрол панелот е исклучително лесен, инсталацијата на CMS апликации е автоматизирана (tikiwiki, MyLittleForum, sBlog, UseBB, cutenews, SMF, Joomla, wikiwig, ZenCart, bBlog, phpBB2, osCommerce, Xoops, Nucleus, Mambo, 4images, gallery, wordpress, MyBB, coppermine).
најверојатно има фантастико
а инаку... подобро оди на нивниот форум... подобро ќе ти објаснат...
еве една тема за џумла таму....

Благодарам многу за преводот.

Имам уште 2 прашања околу Џомлата.

1. Како да ставам друга слика наместо таа до број 1. ( со црвено заокружената ) ?

2. Има ли можност да се стават банерчиња на место бр 2 , под Кој е онлајн ?

Еве ја сликата
65423219ax7.jpg

KAKO DA INSTALIRAM JOOMLA NA MOJOT SAJT?

Ako moze nekoj da mi kaze kako da insaliram joomla na mojot sajt, no da mi objasni podetalno kako za pocetnik

ODNAPRED BLAGODARAM

Дечки ај кажете како да ја тргнам / заменам за друга сликата заокружена со црвено. Ви се молам, ако знае некој нека каже. Еве ви слика.

dsdsadot8.jpg

ама не и кога се работи за маин мани...ако го скриеш на шо ќе ти се отвори главната страна...:pos2:
бтв го средив...во хостингов наместо пхп 4 го сменавме на пхп5 иако не знам што е разликата и шо е финатата:jaj:
битно се е ок:vozbud:

Брат и кај мене се појавува тоа ај кажи како да го опраам.

Ајде некој ко сака да ми даде добар теплејт за портал за Joomla 1.0.15.

Поставување на JOOMLA веб-сајт - со плаќање

Дечки,

Пошто ми се брза и неможам да учам сега набрзина све у јоомла-та, еве понуда, и дајте понуда.

добивате темплејт, добивате структурана мени, и демо содрзина 2-3 статии. треба да се среди веб страната најбрзо што може.

Може да ја средите и дома ако сакате, и после ке седнеме едно сабајле кај мене у канцеларија и ке ми показете како да си додавам содрзини и менија.

Ајде понуди, сакате јавно сакате по ПП.

Како ова у Јоомла-та

Дечки абе оваЈоомла-ва била интересна работа. Се навлеков полека.

него еден проблем.јоомла 1.5
како да го тргнам ова HOME под менито. Хоме е иначе дефиниран во маинмену како "front page blog leyaout"

на другите линкови не ми се јавуе, ама на овие од блог ти

Attachments

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    13,7 KB · Прегледи: 80
Иди у Администрациониот Панел -> Menu -> topmenu и таму ги имаш сите опции, доколку не сакаш да се покажува ќе ја штиклираш таа страна и ќе кликнеш на Unpublished, или десно има една иконка(под Published) ќе кликнаш на неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom