- Член од
- 5 мај 2016
- Мислења
- 305
- Поени од реакции
- 288
Овие што ми доаѓаа на врата не ми делуваа старо машката група максимум да имаа 35 години, додека пред некој ден овие две женска група едната да имаше максимум 45 а другата едвај 30 дали имаше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е за да те подлажат и да ти направат емоционална уцена,после ќе ја видиш правата слика кога ќе те внесат во "двораната"Овие што ми доаѓаа на врата не ми делуваа старо машката група максимум да имаа 35 години, додека пред некој ден овие две женска група едната да имаше максимум 45 а другата едвај 30 дали имаше.
За нивна жал тоа никогаш нема да се случи.Тоа е за да те подлажат и да ти направат емоционална уцена,после ќе ја видиш правата слика кога ќе те внесат во "двораната"
А да опасни се,ама кога ќе измериш на кантарот JW се поопасни оти сиромаси врабуваат,а за жал повеќето се сиромасиСиентолозите се најопасни. Али они само богаташи ловат
Не,тоа се Сатански работи за нив и треба да ги избегаваатДали јеховините сведоци имаат договор со лајонес за кешбек?
уствари ќе видиме кога ќе дојде Јехова со вселенскиот брод да успостави ТеократијаНе,тоа се Сатански работи за нив и треба да ги избегаваат
Само тогаш место Јехова ќе се појави Мирољуб Петровиќ.уствари ќе видиме кога ќе дојде Јехова со вселенскиот брод да успостави Теократија
Малку се нашалив,ама овиеСамо тогаш место Јехова ќе се појави Мирољуб Петровиќ.
Сигурно не се полоши од Јеховините сведоциНајлоша секта се хинду-будистички вегани и се најголема чума на планетава
JW=Злобна лакома сектаСигурно не се полоши од Јеховините сведоци
Секој миг сѐ повеќе и повеќе ги мразам тие суштестваЈехова ни го блокираше форумот очигледно