Jennifer Lopez

Член од
11 февруари 2016
Мислења
35
Поени од реакции
18
Џенифер Лопез или уште позната како Џеј Ло е латино пејачка и актерка. За Џеј Ло како пејачка дознав во 2011 кога после 4 години излезе нејзината прва песна "on the floor", и која стана голем хит низ светот. Џеј Ло на музиката сцена дебитираше во 1999, нејзината прва песна "If you had my love".
Џеј Ло во 2001 стана првата жена да има во исто време број 1 албум и број 1 филм. Во 2015 таа водител на "American Music Awards 2015", но исто така играше и на најголемите хитови од 2015. Џенифер денеска е една од најголемите светски изведувачи на музичката сцена.
Други хитови на Џеј Ло
"Dance again"
"Let's get loud"
"Love don't cost a thing"
"I'm into you"
"Booty"

Последно уредено:
Јас имав една колешка шо оваја и беше омилена пејачка, регистрацијата и беше 69 JLO.
69-година на раѓање на пејачката.
Нормално беше зафркавана од многу од нас.

Само не тролајте :)

Се регистрирал членот си отворил тема оти ја сака пеачката и то е то. Колку и нештото да изгледа чудно. Инаку мене ми е криво што Џениов го доби спорот на суд, за порките од бившиот и маж, со кој му ставија забрана да ги објави :D А баш ќе беше фино.......

НЕ тролајте да не бришам.

Џени Ферлопез!

Ја поштуем, ја поштуем. Фалат повеќе такви заднини у светов.

А има и добри песнички.

За нејзините години личи навистина добро, а и има добри песни. Но мислам дека некако е префорсирана во однос на популарноста. Иначе во последно време ептен и ја заслушав песнава, а и интересен спот има............:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom