Јас сум од иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Rono Tenkievski
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже само кажи ми ,пошо спомна ти дека се прави посмирена музика , дали уште се праи Панк и Метал ?:)

И дали моеш да си ги сретнеш родителите во оваа година :).

а замислете ова да е вистина!
ќе има светска војна и ние ќе бидеме империја,и нострадамус предвидел слични работи нели?
ми беше смешно сето ова ама мн ја претеравте,шо се однесува до мене-скептична сум ама можно е да се враќа од иднината бе.зш да не.
само нека објасни како е можно сето тоа,и јас сум доброволец да се видам со тебе се ќе ти објаснам,сегде ќе те прошетам таман утре сум слободна,еве те пуштам да доеш со мене на факс да се упишам да видиш како е тоа во наше време.
нема да бидам тука во 8,ама купи си мобилен и на приватна порака пиши ми го бројот ќе ти се јавам!
кажи ми само дали психологијата е успешна професија? и дали роботите ќе ги заменат луѓето?
аха да,и дали ќе се изградат нуклеарни бази на месечината?

магде

LSD & time traveling is possible.

:pos:
Темава мина во голем ремет, треба да се прогласи 23-ти август (денес) за Time Traveling Day.

Да де баш Македонец ќе испратат во минатото и тоа во 2013-14 која и да е година...До тогаш нема шанси да има временска машина а и сигурно ќе пратеа Американец да не учи малце:pos2:

Имам една идеја...
Да покренеме иницијатива, барем 10% од пациентите во психијатерските болници да имаат пристап до интернет. Кога тие би имале пристап до интернет, целиот свет би бил многу позабавно место од тоа што е денес...

Имам една идеја...
Да покренеме иницијатива, барем 10% од пациентите во психијатерските болници да имаат пристап до интернет. Кога тие би имале пристап до интернет, целиот свет би бил многу позабавно место од тоа што е денес...

а тоа не се десило со тебе?
хмммм чудно

Имам една идеја...

Тука си у право , да не си ти не знам каде ќе наоѓаме забава :pos2::pos2:

а тоа не се десило со тебе?
хмммм чудно
Камо да ја имав таа среќа.
Јас морав да избегам.
Поминав низ многу работи додека бегав...не е едноставно да се ископа подземен тунел...не сакам и другите да поминат низ истите работи, па затоа сакам да ја покренам таа иницијатива...
Сака уште некој?

End Of Part 1.. Don't forget to watch the second part, it will start at 8:00.:vozbud::vozbud:
Oвој е скренат еј.:)

знаев дека си лудак,ќе сакаш да бидеш мој прв пациент?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom