Јас сум од иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Rono Tenkievski
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А слики кога ќе пратиш?И уште едно прашање-што ќе стане со Гвујо?:pos2:
Jas ne sum na forumov da dokazuvam, iako rekov deka ke dobiete sliki Oktomvri 11, 2008. I postorno ke povtoram, nemora da veruvate vo mene. Jas dojdov da se druzam i da go proucam stariot zivot koj ne go pisuva vo knigite. A gospodinot koj prijatelot mu se narekuva Pendrek, neka go pozdravi, izgleda se mnogu dobri drugari.

Jas ne sum na forumov da dokazuvam, iako rekov deka ke dobiete sliki Oktomvri 11, 2008. I postorno ke povtoram, nemora da veruvate vo mene. Jas dojdov da se druzam i da go proucam stariot zivot koj ne go pisuva vo knigite. A gospodinot koj prijatelot mu se narekuva Pendrek, neka go pozdravi, izgleda se mnogu dobri drugari.

на шо дрога си???

Да да многу е друштвен...живее да се дружи,и многу мило ќе му биде да те запознае...Ајде бе машко кажи каде си...

Значи знаеш што е пендрек?Како кога си од иднината?

Идам до бурекџилница да зеам бурек,додека да се вратам да си ја кажал локацијата!

Jas ke povtoram, ne sakam da ve voznemiruvam. Neznam sto e bardovci pa neznaev (no sega doznav) koj e Boki 13. Jas ako bi vi postavil prasane za nekoj luge od pred 30 godini, ni vie ne bi znaele. Ne sum ucel za nego,mozebi zatoa sto ne otidov vo sredno uciliste,go prekinav zaradi vojnata .
Извини вака што те спорам ама-војната почна во 2016така?А ти си роден 2010-како тогаш ти престана да одиш во средно заради војната-на 6 години одевте во средно?

Извини вака што те спорам ама-војната почна во 2016така?А ти си роден 2010-како тогаш ти престана да одиш во средно заради војната-на 6 години одевте во средно?

Jas pisav koga pocna vojnata, tocno vo 2016. Odev vo osnovno, no koga se razgore vojnata ne prodolziv...

сега ми текна. Машина пишуе или чоек???

Jas pisav koga pocna vojnata, tocno vo 2016. Odev vo osnovno, no koga se razgore vojnata ne prodolziv...
Добро, да оставиме несогласувањата што се случија при доаѓањето на форумов...

Ајде сега објасни малку. Што се случува во 2036та? дај малку подетално објаснување, сите не интересира...

Па тогаш ти немаш ни основно!На 6години можеш да бидеш забавиште.Од каде знаеш да пишуваш тогаш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom