Јас сум од иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Rono Tenkievski
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај не прескокај прашања! Кажи за Тоше Проески дали го спомнувате?

Како си ги задоволувате сексуалните потреби? Се ебете у гз? :pos:

море роно или кој и да си оди човече фрли се од балкон иди у пичку матер ти не си со сите или стварно ти фали нешто или се правиш интересен ама некако не ти успева сите на ремет свртеа. и ај ако си од иднината кажи кој виндовс ке биде после 7 и дали мајкрософт ке постои во 2036, а да и дали курот ке можи да служи како мп3 плеер или Wi-Fi антена

п.с (ова за надлежните) во пцуењето и вулгаризмите намерно не кладов * (пример к*р) за да можи да ме разбери човекот

Роно, ако може по пп прати ми ја добитната комбинација на америчката национална лотарија(нема тоа ништо да промени на глобален план...малку пари се).

Ова е изгледа некој баниран па мисли дека не ремети нас. Обично новодојдените што сакаат да се глупираат тема од ваков тип отвораат во Фан клуб или во Кајгана. Оваа мислам дека би одговарала за во Мистерии. Или па за www.pacienti.kajgana.com

море роно или кој и да си оди човече фрли се од балкон иди у пичку матер ти не си со сите или стварно ти фали нешто или се правиш интересен ама некако не ти успева сите на ремет свртеа. и ај ако си од иднината кажи кој виндовс ке биде после 7 и дали мајкрософт ке постои во 2036, а да и дали курот ке можи да служи како мп3 плеер или Wi-Fi антена

п.с (ова за надлежните) во пцуењето и вулгаризмите намерно не кладов * (пример к*р) за да можи да ме разбери човекот

jas koristam fromper sega, no spored pisanite informacii, Microsoft ne postoi se raskina duri 2010. edinstveno nesto sto ostana e Apple OS Fromper 3D, dali imate slusnato?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom