Јас сум најубава :)

• Креатор на темата Креатор на темата tavCHe
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто одбегнувам да се дружам со такви луќе, а ако веќе се дружам се трудам да не им обрнувам преголемо внимание, оти тие луѓе се премногу самобендисани. Ама добро и тие еднаш ќе сфатат дека едноставно убавината е пролазна и дека кога ќе остарат веќе нема да бидат "најубави"

нарцисоиднооооооооооо ај најубава си сеа гитла хе хе хе хе е таа што вика дека е најубава е кратко и јасно искомплексирана особа и глупа ! ! ! :smir:

Имам контакт со две такви особи од понежниот пол. Едната ја скрасив на земја, другата е во процес. :)))))

јас едвај чекам да накапам на такви самобендисани шмизли
многу сакам да ги нервирам
чудо е колку стрес ги фаќа кога ќе им речеш не си чупкана, маскарата ти се размачкал, на едното око повеќе сенка си ставила, ти се познаваат зрнца од пудрото шишките ти се извиткале од влажниот воздух итн итн итн
шо е најјако не сеќаваат дека ги шибаш и на крај ќе ти дојдат и ќе ти речат „а сега како изгледам?“ баш ми е задоволство да ги гледам како трчаат во WC на секои 5 минути, цела вечер таму ја минат:nesvest:

Нормално е. Прво треба самиот себе да се сакаш за друг да те сака. И многу почитувам такви луѓе, нарциси.

Еј, сеа мешаш баби и жаби.
Ја ЗНАМ дека не сум убав, и тоа ми е ок, не сум ја крив јеботе, гени.
И ме боли цеф шо сум грд, си се обожавам.

Se druzev porano so edna vakva, 1 min muabet so nea mi izgledase kako vecnost, ona bese "najubava", "najpametna", "najzgodna", "koa bese ona u kafic maskite ne poglednuvaa druga zenska", "site samo nejze i se udvaraa". Na celo drustvo mu zdosadi pa site i plesnaa u faca so mislea, ali dzabe, krivo drvo ne se isprava, uste si e takva, samo sea ne se druzi so nas. Inaku obozavam vakvi letaci da spusatam na zemja.

Имав таква другарка беше ужасно самобендисана мислеше дека се може дека е најсилна најдобра во се, едноставно премногу леташе, дури и во друштвото се правеше главна секогаш беше по нејзино и за се она беше во "право"(така она викаше). И неможев да и кажам што мислам за неа пошо ке ме избркаше од друштвото... Но како што викаат кој високо лета ниско паѓа, така ние скоро цело друштво и се собравме и и кажавме што мислиме за неа остана со отворена уста...:pipi:

sum imala iskustva so takvi, no nekako gi otfrlam od pamet..sekogas ima kazuvam vo lice sto mislam, tie se navreduvaat na nekoj nacin i prestanuvaat da se druzat so mene, i taka mi e najdobro, ili neka se smeni ili ne mi treba

Зошто да ми пречи доколку некој се цени или преценува? :) Доколку има некој таква потреба слободно нека ја задоволува доколку тоа е за нејзе/него најсоодветен начин, јас сепак знам која сум и си ги знам донекаде моите вредности. Доколку ме почитува секако дека нема да се стави ниво над мене односно да ме гази за да се осети горделиво. Мило би ми било доколку особата која ми значи се цени и сака себеси ама се додека тоа не ги помине границите во смисла мене да ме понижува и гази. Тука се губи почитта која е една од основните вредности во пријателска, љубовна или било каква друга врска.

Сум била во друштво со неколку такви личности,и незнам зошто ама не ме нервира тоа многу.Лично,не ми се допаѓаат многу самобендисани луѓе,ама не ме нервираат,сепак тоа си е нивно.
Мислам дека е добро да имаш убаво мислење за тебе,ама не треба претерано да се искажува тоа,сепак секој си е убав на свој начин.
А и ако си убав,тоа се приметува,нема потреба сам да си кажуваш.

Сум била во друштво со неколку такви личности,и незнам зошто ама не ме нервира тоа многу.Лично,не ми се допаѓаат многу самобендисани луѓе,ама не ме нервираат,сепак тоа си е нивно.
Мислам дека е добро да имаш убаво мислење за тебе,ама не треба претерано да се искажува тоа,сепак секој си е убав на свој начин.
А и ако си убав,тоа се приметува,нема потреба сам да си кажуваш.

ама адри, има такви луге шо мислат дека се убави а СТВАРНО не се ни приближно симпатични. ја не и завидувам уопште, тоа си е нивно мислење, али нека се симнат малце на земја, зашо сите ги исмеваат позади грб.

Да,да најубава сум,ама ете не се дигам ниту преценувам,мирно и тивко си уживам со својата убавина...

воошто не се нервирам на личности кои сами за себе сметаат дека се најубави, најпаметни и сл секој може за себе шо сака да си мисли и кажува а тоа дали е така се гледа на дело со факти а и за таква личнот што сама се крева јас уште толку би ја кревала дека е екстра на крај самата во животот ќе осети дека била само една кутра будала што ја исмејувале сите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom